SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / J-2004 Alver vant Arvika cup

J-2004 Alver vant Arvika cup

J-2004 Alver vant Arvika cup

Skedsmo/Arvika 17.06.14: I helga spilte de 10 år gamle Skedsmo Alver jentene sine første landskamper.

På søndag kunne de glade og fornøyde dra hjem fra Arvika Cupen 2014 etter å ha vunnet turneringen i sin klasse.

Arvika Cup hadde 180 lag som gjennom helga spilte kamper mot hverandre. Fra Skedsmo dro 11 spente 10-åringer på cup til Sverige. Foreldrene deres var ikke med på denne turen, men de kunne følge kampene og resultater online via sms-varsling.

“Vi jobbet som et lag og alle gjorde det de skulle. Så sparte vi på energien mellom kampene.” – Sarah Lill, lagkaptein

Det er ingen tvil om at Skedsmos fotballjenter har et enestående samhold og lagdynamikk. Laget hadde i denne turneringen tre kapteiner, og spørsmålet om hva de selv mener er grunnen til at de vant cupen var utelukkende begrunnet med at de passet på hverandre og samarbeidet.

“Vi vant fordi vi samarbeidet og ikke spilte ego.” - Kristina, lagkaptein

I tillegg til at Skedsmo Fotballklubb vant hele cupen, kom de også på tredjeplass av hele 180 som beste lag hvor bare ett mål ble sluppet inn. De fikk også støtte fra Jenter 2001 som heiet på oss mellom egne kamper.

“Det føltes godt og jeg ble veldig glad. Vi skåra mange fine mål. Det føles bra når vi alle har gjort en god jobb.” - Ada, lagkaptein

Jentene ble innlosjert på skole med badeland og kino i nærheten. Denne helgen var det mest fotballen som var i fokus, men det var også tid til det sosiale.

Fredagens første kamp vant de 5-0 mot Eda IF. Den andre kampen vant de 0-2 mot IK Arvika Fotboll_1. Lørdag spilte de mot Kolbotn 1 og gikk seirende ut med 0-3. Skedsmo Alver møtte Kolbotn 2 i semifinalen søndag og begge lag kjempet hardt, men Skedsmo vant denne kampen 2-0. I finalen møtte de Fet IL. Denne kampen var det mye nerver fra alle kanter, men Skedsmo jentene avsluttet cupen med å vinne 4-1.

Arvika Cup kan anbefales på det sterkeste og vi håper vi ser flere Skedsmo lag der neste år for vi skal tilbake J