SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / J19 i Lillehammer cup

Gutt 1

J19 i Lillehammer cup

Bookmark and Share
J19 i Lillehammer cup

SKEDSMO J19 LAG MED 3 PLASS I LILLEHAMMER CUP.

Skedsmo j19 lag deltok i helgen i Norges største innendørsturnering, Lillehammer cup.
Der leverte de en meget sterk prestasjon, da de spilte seg frem til semifinalen. Innledningen ble spilt fredag kveld, og lørdag ettermiddag. Her endte vi som nummer to i puljen, bak Lyn. Sluttspillet startet med 16 dels finale søndag morgen. Her slo vi Brummendal 7-3. Så fulgte vi opp med en 3-1 seier over Lillehammer. I kvartfinalen møtte vi et annet Brummendal lag, dette ble en meget spennende kamp som måtte avgjøres på sudden death. Jentene viste her en fantastisk vinner moral, og stemningen sto i taket da Emilie satte inn den avgjørende scoringen.
I semifinalen var det Clausenengen som var motstander. Vi kom fort under med 1-0, men jentene reiste seg raskt, og vi snudde til 2-1 ledelse. Vi styrte så kampen, og hadde flere muligheter til å øke. Men det ble isteden Clausenengen som utlignet til 2-2. Vi fortsatte å dominere, med bla et skudd i stanga av Marlene. Men ballen ville ikke i mål. Det ble da sudden death, hvor motstanderen trakk det lengste strået.
Totalt ble det en flott opplevelse og prestasjon av jentene i denne meget kvalitetssterke cupen.
Vi stilte også et lag til i klassen. De hadde en fantastisk stigning utover i turneringen, og avsluttet med uavgjort mot Lillehammer 1, lillehammer vant puljen.
Mvh oss stolte ledere rundt lagene.