SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / J19 videre i NM

J19 videre i NM

J19 videre i NM

Skedsmo sitt J19 lag er videre i NM.

J19 videre i NM - Telenor Cup!

Etter seier over Eidsvold Turn, og Lørenskog så fortsetter cupeventyret for Skedsmo sitt J19 lag. Trekningen ble gjort og det blir en flytur opp til Alta for å møte laget Bossekop i 1. Runde! Kampen skal spilles før 10.05!

Dersom det ikke er særlig fristende å bli med opp til Alta for å se Skedsmo J19 kjempe seg videre i cupen, så skal de "yngre" jentene gjøre sitt beste for å komme seg videre fra mellomrunden hvor de møter Lyn til kamp i J16 klassen!
Denne spilles mandag 25.05, kl 15:00 på Skedsmo stadion! Har dere lite å gjøre 2. pinsedag så er det ingenting som er bedre enn å se på Skedsmo spille fotball og kose seg i sola på stadion!

Ellers så er også damelagets første kamp i 3. Div like rundt hjørnet, der starter de serieåpningen mot Bækkelaget den 28.04 kl 19:15 på Skedsmo stadion! Håper så mange som mulig tar seg tiden til å titte litt på!