SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / J2003 Seler med spektakulær sportsdag!

Gutt 1

J2003 Seler med spektakulær sportsdag!

Bookmark and Share
J2003 Seler med spektakulær sportsdag!

Selers Spektakulære Sportsdag – en utradisjonell sommeravslutning

Jentene i klubben er opptatt av det sosiale, ha det gøy, moro og trives på trening. Se på Selers arrangement som skal bidra til dette. Flott :)

Tradisjonen tro, arrangerte Seler (jenter 11 år) for 3. året sin egen sportsdag.
Begivenheten fant sted lørdag 3. mai hvor 24 ivrige Seler, trenere og støtteapparat var i sving på stadion fra 10 til 16.

Programmet for dagen var variert med en blanding av lek og fotball. Vi var innom de ulike hovedtemaene i fotball (pasninger, finter, vendinger, headinger og avslutninger) som vi gjennomførte ved å kjøre ulike stasjoner med forskjellige øvelser ut fra temaene, hvor man rullerte etter en gitt tid. En øvelse som ble satt mest pris på, ut fra jubelen og entusiasmen, var Selers egen skiskytterstafett. Her deler man inn i lag, hvor hver spiller skal treffe tre kjegler med innside pasninger og hvor hver bom gir strafferunder. Utrolig gøy og veldig bra som en kombinert kondisjonstrening og pasningsøvelse.

Vi hadde felles lunsj inne på stadion som vårt eminente støtteapparatet hadde ordnet til. Det ble også en runde med quiz og litt fotballteori, før vi fortsatte med skuddøvelser og spill tilslutt. Vi avsluttet dagen med å invitere foreldre og søsken til kaker og kaffe. Jentene fikk utdelt diplom for deltagelse på sportsdagen og trenerne blomster, før alle reiste fornøyde og slitne hjem etter en aktiv dag på stadion.

Sportsdagen til Seler er en fin anledning til å få trent litt ekstra på de ulike temaene, samtidig som vi har det hyggelig og sosialt! Vi har valgt å arrangere en sportsdag istedenfor en tradisjonell sommeravslutning.

Merete Løkse
På vegne av trenerteamet til Seler (J11)