SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Kalender 11.des - Nicklas Amundsen

Gutt 1

Kalender 11.des - Nicklas Amundsen

Bookmark and Share
Kalender 11.des - Nicklas Amundsen

Nicklas Amundsen er en bærebjelke i klubben. Nicklas er en dedikert, seriøs og ydmyk spiller som er et godt forbilde for yngre spillere i klubben. Vi er godt fornøyde med at Nicklas er klar for 2 nye år i Skedsmo Fotballklubb. 

Julekalender 11.des - Nicklas Amundsen. 

Les mer om Nicklas Amundsen. 

Navn: Nicklas Amundsen
Født: 1988
Klubb: Skedsmo FK
Posisjon: Midtbane
Drakt nr: 8
Tidligere klubb: Lillestrøm – Skedsmo
Målsetting: Konkurrere i toppen og prestere best mulig med laget.

Informasjon:
Nicklas har signert for de 2 neste årene i Skedsmo FK. Og det gleder oss enormt att Nicklas nå er skadefri og klar for nye sesonger i Skedsmo drakta, Han er også godt i gang med oppkjøringa allerede for 2015 sesongen og ser bedre ut og mer motivert enn noen gang.
Nicklas er en indreløper og en typisk boks til boks spiller med stor løps kapasitet, tøff duellspiller og en midtbanespiller som også scorer mål jevnt og trutt sesong etter sesong, noe som er utrolig viktig egenskap for laget.
Nicklas kom til Skedsmo i 2006 sesongen fra Lillestrøm jr. elite og var også i Skedsmos jr. lag en periode. Siden den gang har Nicklas vært et fast inventar på Skedsmo sitt A lag i alle år etter dette, og var en viktig brikke i klubbens historiske opprykk til 2 divisjon da man ble seriemestere i 2012. Dessverre for Nicklas så fikk han en stygg kneskade mot Tromsø’s rekrutter på Alfheim stadion i juni 2013 og spilte ikke flere kamper dette året, men i stedet ble det en lang vei tilbake til fotballen gjennom egentrening. Nicklas kom så tilbake i sesongoppkjøringen for 2014 og klarte da dessverre å skade det motsatte kne, dette resulterte i nok et langt skadeavbrekk som ødela det meste av 2014 sesongen også. Mot alle odds kom Nicklas tilbake mot slutten av sesongen og fikk med seg 6 seriekamper for laget og markerte seg umiddelbart som den viktige spilleren han alltid har vært for Skedsmo FK
Vi gleder oss til å se Nicklas gjennomføre en hel sesong uten skader og prestere bedre en noen gang.