SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Kalender 2.des - Jonas Aronsen

Gutt 1

Kalender 2.des - Jonas Aronsen

Bookmark and Share
Kalender 2.des - Jonas Aronsen

Jonas Aronsen er siste-års junior og ønsker å gi Martin Bjørkeng kamp til døren om 1.keeperplassen på A-laget denne sesongen. 

Julekalendere 2 des:

I dagens utgave av julekalenderen presenterer vi vår neste keeper på A-laget: 

Les mer om Jonas Aronsen. 

Navn: Jonas Aronsen

Født: 1996

Klubb: Skedsmo FK

Posisjon: Keeper

Drakt nr: 12       

Tidligere klubb: Skedsmo – Lillestrøm jr elite.

Målsetting: Konkurrere om å bli førstevalget i Skedsmo’s A tropp.                    

Informasjon:

Jonas har signert en 1 års kontrakt med Skedsmo FK og vil utgjøre keeper duo med Martin Bjørkeng i klubbens A lag under vår dyktige keepertrener Rune Danielsen, som for øvrig også er klubbens keeperutvikler i klubben på ulike aldersnivå. Dette er noe vi gleder oss over og Jonas er motivert til å ta nye steg for om mulig bli en toppkeeper i fremtiden.

Jonas er i likhet med Martin er en ekte Skedsmo gutt som har spilt alle sine barneår opp til junioralder og fikk hospitere mye med A laget i 2013 når laget spilte i 2 divisjons. Jonas tok store skritt denne høsten under daværende keepertrener Ken Henry Høgi og ble således hentet til LSK junior elite for 2014 sesongen etter eget ønske når henvendelsen fra LSK kom.

Jonas har nå valgt å komme tilbake til moderklubben for å utvikle seg videre i et bra sosialt og sportslig miljø, noe som er viktig for alle spillere om man skal ta nye steg som spiller.

Vi gleder oss til å bidra og følge med på Jonas sin utvikling i tiden som kommer.