SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Kalender 3.des - Simen Rustadbakken

Gutt 1

Kalender 3.des - Simen Rustadbakken

Bookmark and Share
Kalender 3.des - Simen Rustadbakken

Simen Rustadbakken var god på høsten for Skedsmo. Fortsetter han den utviklingen så vil vi få mye glede av ham i sesongen som kommer. 

Julekalender 3.des - Simen Rustadbakken. 

Ny spiller har signert for Skedsmo A-lag herrer neste sesong. 

Les mer om spilleren her. 

Navn: Simen B Rustadbakken

Født:1992

Klubb:Skedsmo FK

Posisjon: Midtbane

Drakt nr: 6         

Tidligere klubb: Gjerdrum -Skedsmo – Lillestrøm – Lørenskog

Målsetting:                                                        

Informasjon:

Simen har signert for de 2 neste årene i Skedsmo FK. Dette er en viktig signering for klubben, med tanke på kontinuitet i spillergruppa de neste årene, samt att klubben har sikret seg en meget dyktig spiller i den dype sentrale rollen, i hovedsak en defensiv midtbane og balanserende vendingsspiller. (kan også bekle en indreløper rolle) Utover dette er Simen en klok spiller med god fotballforståelse og en god pasningsfot som bidrar mye i den offensive planen laget ønsker og spille etter. Simen er også en av flere dyktige spillere i troppen med en farlig fot på dødballer.

Simen er så godt som en ekte Skedsmo gutt, Simen spilte 4 år i klubben i smågutt og guttealder, før ferden gikk videre til LSK jr elite som første års jr spiller. Simen var en viktig spiller i denne LSK troppen som vant Jr interkrets to år på rad, og som kanskje er Norges høyeste nivå for Jr. i seriesystemet.

Etter endt Jr. alder gikk ferden videre til Lørenskog sitt A lag hvor han ble i en og halv sesong før han avsluttet 2013 sesongen i Jevnaker.

Simen spilte som kjent for oss i 2014 og vi gleder veldig til å fortsette samarbeidet med Simen i årene som kommer.