SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Kalender 4.des - Sander Lervik Wang

Gutt 1

Kalender 4.des - Sander Lervik Wang

Bookmark and Share
Kalender 4.des - Sander Lervik Wang

Julekalender 4.des - Sander Lervik Wang

Les mer om spilleren her:

 Navn:                           Sander Lervik Wang

 Født:                           1996

 Klubb:                          Skedsmo FK

 Posisjon:                      Midtbane/kant

 Drakt nr:                      9         

 Tidligere klubb:            Skedsmo

 Målsetting:                   Utvikle seg som spiller, for å nå lengst mulig.

                             

Informasjon:

Sander har signert for de 2 neste årene i Skedsmo FK. Det er utrolig gledelig for klubben att Sander ønsker å fortsette sin utvikling i moderklubben, og vil være et viktig signal til klubbens yngre spillere om at alt er mulig om du jobber hardt nok og ønsker å bli en del av klubbens A lag i fremtiden.

Sander er i utgangspunktet en midtbanespiller som i hovedsak har bekledd rollen som dypt anker i årene på aldersbestemte lag, samt tidvis i en indreløper rolle. I 2014 på A laget ble Sander omskolert til venstre kantspiller med stor suksess for laget og han viste oss att han har en meget god fotballforståelse, og tok til seg kantrollen som om det var den største selvfølgelighet.

Sander gir oss stor fleksibilitet, da han kan bekle flere roller i laget og samtidig opprettholde prestasjonen vi trenger av en spiller i hver eneste kamp for å lykkes sportslig.

 

I tillegg til Sander sin gode fotballforståelse, har han også en slepen teknikk og et venstre ben som skyter som en hest sparker, dette gjør han også til en av flere dødball spesialister i spillergruppa.

Sander er en ekte Skedsmo gutt og har spilt alle sine år i Skedsmo. Sander ble flyttet opp til A laget før oppkjøringen startet for 2014 sesongen og har tatt store steg som spiller dette året. Til tross for sin unge alder (2 år’s junior) klarte han å spille seg til fast plass på laget i sin første sesong som A spiller.

Sander ble til slutt den tredje mest benyttede spiller av alle A spillere i troppen og spilte 24 av 26 seriekamper i hovedsak som venstre kant.

Vi gleder oss til å følge Sander’s utvikling og bidra til at han kan ta nye steg som spiller.