SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Kalender 5.des - Arber Krasniqi

Gutt 1

Kalender 5.des - Arber Krasniqi

Bookmark and Share
Kalender 5.des - Arber Krasniqi

I signeringen av Arber så har man fått på plass en anvendelig spiller som kan bekle flere roller i laget. 

Julekalender 5.des - Arber Krasniqi. 

Les mer om Arber her. 

 Navn: Arber Krasniqi

 Født: 1993

 Klubb: Skedsmo FK

 Posisjon: Kant/back

 Drakt nr: 20       

Tidligere klubb: Skedsmo – Lørenskog

Målsetting: Bli best mulig for å spille på et høyest mulig nivå.

                             

Informasjon:

Arber har signert for de 2 neste årene i Skedsmo FK. Dette er også en viktig signering for klubben, med tanke på kontinuitet i spillergruppa de neste årene. Dette gjelder både på og utenfor banen, Arber er en sosial type som engasjerer seg i hele gruppa og har et solid og disiplinært grep om botekassa J. Arber er først og fremst en kantspiller med sin hurtighet, særdeles gode fysikk, lavt tyngepunk og gode teknikk. Dette gjør også at Arber er en anvendelig spiller for oss, som kan bekle både back og indreløperrollen i laget om nødvendig, men konkurrerer først og fremst om kantrollen. Hans utvikling i gruppa gjennom dette året spesielt, har vært en sann glede for trener og lederapparatet og kom godt til syne i lagets gode høstsesong hvor Arber sitt bidrag også var en vesentlig faktor til dette.

Arber er på mange måter så godt som en ekte Skedsmo gutt, Arber flyttet til Skedsmo med familie som småguttspiller og spilte 3 år i klubben opp til guttealder, før ferden gikk videre til Lørenskog som første års Jr. spiller, her var Arber i hele sin Jr. periode på 3 år.

Etter endt Jr. alder ønsket han seg tilbake til Skedsmo og fikk sin første seniorkontrakt i Skedsmo sitt A lag før 2013 sesongen. Dette var også sesongen Skedsmo skulle spille i Oddsen ligaen (2 div) for første gang i historien på dette nivået.

Vi gleder oss til de neste årene med Arber i stallen, og ser frem til å bidra til hans videre utvikling.