SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Kalender 8.des - Anthony Davies

Gutt 1

Kalender 8.des - Anthony Davies

Bookmark and Share
Kalender 8.des - Anthony Davies

Anthony er en bra spiller med hurtighet som ekstremkompetanse. Anthony vil bli en kjemperessurs for sesongen som kommer. Både som fotballspiller, men også som forbilde for de yngre spillerne. 

Julekalender 8.des - Anthony Davies. 

Les mer om Anthony her. 

Navn: Anthony Davies
Født: 1992
Klubb: Skedsmo FK
Posisjon: Angrep
Drakt nr: 15
Tidligere klubb: Strømmen – Kløfta
Målsetting: Utvikle seg til å bli så god som mulig.

Informasjon:
Anthony har signert for de 2 neste årene i Skedsmo FK. Dette er en veldig god signering for klubben med tanke på han som spiller og hvordan vi oppfatter han som person.

Anthony passer særdeles godt inn i spillergruppa og har gjort et særdeles godt inntrykk i hans første sesong i klubben.
Anthony fikk dessverre en kneskade under foregående oppskjøring, som holdt ham ute av spill i vårsesongen og deler av høstsesongen. Men vi fikk likevel se en del av hans kvaliteter som spiller utover høsten. Anthony er en spiller som foretrekker å spille på kant i angrep med sin utrolige fart. (Sannsynligvis den raskeste i 3 div)

Han har også vist oss gode tilrettelegger egenskaper på siste 3 del, noe som skjennetegner en god lagspiller. Og med sine 5 mål og 6 ass på sine 790min i år, har vi også sett hans gode avslutter egenskaper, noe vi vil få stor glede av i sesongen som står for tur.

Anthony kom til Skedsmo foran 2014 sesongen fra Kløfta IL, før dette hadde Anthony en del år i strømmen hvor han var nær ved å få sin sjanse på deres A lag, men dessverre for han fikk han en skade som satte utenfor en periode, og bestemte seg da for å dra til Kløfta for videre spill.
Anthony spilte som kjent for oss i 2014 og vi gleder veldig til å fortsette samarbeidet med han i årene som kommer og bidra til hans videre utvikling.