SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Kalender 9.des - Marcel Egbele

Gutt 1

Kalender 9.des - Marcel Egbele

Bookmark and Share
Kalender 9.des - Marcel Egbele

Marcel tok mange steg i forrige sesong og er en anvendelig spiller. Marcel kan spille både back, midtstopper og i 3 ern på midtbanen. 

Julekalender 6.des - Marcel Egbele

Les mer om Marcel. 

Navn: Marcel Egbele
Født: 1996
Klubb: Skedsmo FK
Posisjon: Back
Drakt nr: 26
Tidligere klubb: Skedsmo
Målsetting: Utvikle seg som spiller, og nå lengst mulig som spiller.

Informasjon:
Marcel har signert for de 2 neste årene i Skedsmo FK. Og nok en ekte Skedsmo gutt som ønsker å fortsette sin utvikling i moderklubben på senior nivå.
Marcel er i utgangspunktet en side back, og har i hovedsak spilt venstreback i A laget denne sesongen. Han kan også bekle rollen som midtstopper, noe han har spilt mye på aldersbestemte lag i klubben.

Marcel har sin styrke i stor forståelse for spillet, gode teknikk, stor løps kapasitet og er en særdeles offensiv back, noe som passer veldig godt inn lagets filosofi og hvordan vi ønsker å fremstå i det offensive spillet.

Marcel ble tatt inn i A laget foran 2014 sesongen i likhet med flere unge spillere som har gått gradene i klubben foran 2014 sesongen.
Marcel fikk til slutt 17 kamper i sin første sesong som A lags spiller, og så mye som 1417min på banen.

Han er en spiller som tar utrolig liten plass utenfor banen og i garderroben, men alltid blid, fornøyd og utrolig sympatisk, men når Marcel knyter skoene og han entrer banen lar han bena ta den plassen han fortjener. Marcel er i så måte et flott forbilde for våre unge håpefulle og ikke minst medspillere i A laget.
Vi gleder oss til å følge Marcel sin utvikling og bidra til at han kan ta nye steg som spiller i årene som kommer.