SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Klubb og krets har behov for flere fotballdommere

Klubb og krets har behov for flere fotballdommere

Klubb og krets har behov for flere fotballdommere

En fotballdommer har som oppgave å se til at fotballkamper gjennomføres slik det er meningen at de skal gjennomføres, og at regelverket følges.

Har du et stort hjerte for fotball og brenner for rettferdighet? -Bli fotballdommer du også!

Som dommer vil du blant annet få erfaring innen:

• ledelse, kommunikasjon og konflikthåndtering.
    • du vil kunne bli en bedre leder
    • du vil bli bedre til å kommunisere med andre mennesker, også under press
    • du vil bli bedre til å kommunisere og samarbeide med ulike mennesker

Du vil også:

• få flotte opplevelser på fotballbanen
  • få nye vennskap
  • få ekstra lommepenger
  • få muligheten til å holde deg i god form

«Jeg startet å dømme når jeg innså at jeg ikke kunne bli en god fotballspiller slik som mange andre. Det jeg fant var en hobby jeg nå elsker»
-Markus 17år-

Litt om de forskjellige dommerkursene:

Klubbdommer
Som klubbdommer blir man skolert og fulgt opp av en dommeransvarlig i egen klubb, og man vil primært bli tildelt oppdrag i 5er, 7er og 9er kamper i klubben man representerer.

Rekrutteringsdommer
Man kan melde seg på rekrutteringsdommerkurs i regi av fotballkretsen. Som rekrutteringsdommer dømmer man 9er og 11er for 13år og eldre. Man vil fortsatt bli fulgt opp av en dommeransvarlig i egen klubb, og man vil i tillegg få dommerveiledere/faddere fra kretsen i enkelte kamper.  Man vil som rekrutteringsdommer bli tildelt kamper i forskjellige klubber rundt om i kretsen (primært i sitt eget nærområde). Man vil etter gjennomført kurs også få mulighet til å dømme 9er og 11er kamper i egen klubb hvor kretsen ikke setter opp dommer.

I 2021 er det de som er født i 2008 eller tidligere som har mulighet til å melde seg på dommerkurs.

Meld din interesse til dommerkurs via denne lenken: https://forms.office.com/r/MucB5zeYR6

Eventuelle spørsmål kan rettes direkte til Dommeransvarlig Jahn Eek Hansen på telefon 415 78 690 eller e-post jahneek.hansen@fotball.no