SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Legea klær og drakter kommer i dag mandag 21 januar

Gutt 1

Legea klær og drakter kommer i dag mandag 21 januar

Bookmark and Share
Legea klær og drakter kommer i dag mandag 21 januar

Legea starter sin leveranse av klær i dag mandag 21.01. Vi vet ikke alltid hvem som får det, men jeg gir beskjed til lagene. For å få utstyret levert må det selvsagt være betalt, så det er ingen grunn til å vente. Neste leveranse blir i morgen tirsdag og da vil det gå slag i slag utover denne uken og neste.

Det har vært en del spørsmål om når klærne som er bestilt fra Legea kommer. Vi har bestilt rundt 500 pakker samt ca. 1100 draktsett. Det har tatt litt tid med trykking av logo på alt utstyret som har blitt gjort i Sverige. Fra neste uke vil tøy komme fortløpende til Skedsmo FK. Jeg vil kontakte lagene ettersom varene kommer. For at utstyret skal kunne hentes ut må utstyret være betalt(gjelder pakkene)

Pengene settes inn på konto: 1286 41 44185. Dersom det er usikkerhet på hvor mye ditt lag skal betale send en mail til jol@skedsmofk.no

Nettshopen vil være ferdig utviklet i løpet av neste uke. Klær vil bli lagret i ny brakke på Skedsmo stadion, men vi er avhengig av å få på plass gitter og beslag m/hengelås på døren slik at lagringen blir sikret. Se egen artikkel på forsiden.

Dette er da status pr. i dag, men ingen garanti. Jeg vil legge inn opplysninger når tøyet fysisk kommer til Skedsmo FK.