SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Mission completed!

Gutt 1

Mission completed!

Bookmark and Share
Mission completed!

Hiwa mottar det synelige beviset på at vi er seriemestere av Yngve Solberg fra AFK

Etter en fantastisk sesong som har overgått alt vi kunne drømme om, ble Fjellhamar i går feid av banen med sifrene 6-3, og vi kunne for alvor slippe jubelen løs.

Seriemesterskapet var sikret og det historiske opprykket til 2 divisjon var et faktum. For første gang har vi et herrelag som skal spille i en divisjon som av NFF blir betegnet som toppfotball.  Vi gleder oss allerede til 2013.

Selv om formkurven har pekt svakt nedover i det siste fikk lørdag se hva som bor i gutta. Det var ingen tvil om at motivasjonen var på topp og de første 25 min varter gutta opp med festfotball. Og allerede etter 4 min står det 1-0. Willy tar ned et innlegg fra Asgeir, vender opp og dunker ballen i mål fra 5 meter. De neste 20 min produserer vi et tosifret antall muligheter uten å klare å sette noen i mål. Isteden er det Fjellhamar som utligner til 1-1 på en dødball.

Etter dette slipper vi gjestene mer inn i kampen og det blir ikke bedre av at Kristoffer får seg en trøkk i ankelen og må forlate banen.

Og ut av ingen ting går Fjellhamar opp i ledelsen. Når svinger det kampen veldig og vi får 3 mål på 4 min da Jonas først utligner til 2-2 før Fjellhamar igjen tar ledelsen 2-3 nesten direkte fra avspark.

Tre baklengs på 15 minutter mot totalt syv baklengs på 1170 minutter tidligere i år, ikke bra.

Skal opprykket og seriemesterskapet ryke i siste kamp? Heldigvis sier rapportene fra Hønefoss at LSK 2 bareleder 1-0 til pause.

Men i andre omgang slipper vi å tenke mer på hvordan det går i Hønefoss. Dette avgjør gutta selv.

Det tar 18 minutter før Andy utligner til 3-3. Resten av kampen er det bare et lag på banen. Vi får se det ene angrepet finere enn det andre samtidig som vi er bunnsolide bakover. Det siste kvarteret scorer vi tre flotte mål. De samme gutta som satte de tre første målene setter ett til hver seg.

Vi tar vår tolvte seier hjemme på stadion og går opp i totalt 62 poeng. Med 91-35 har vi også suverent best målforskjell.

Ikke rart vi opplever at stadig flere finner veien til våre kamper. Selv i pøsende regnvær på lørdag var det mange som hadde møtt opp for å se denne spennende opprykkskampen. De fikk oppleve både en fantastisk fotballkamp og ikke minst noen utrolige jubelscener når seieren var sikret. Og jubelen fortsatte etter kampen og langt ut i de små timer.

Vi er klare for 2 divisjon og det skal feires.

Nå er det bare å brette opp ermene og starte forberedelsene til en ny æra i Skedsmo FKs historie.

Vi gratulerer Svein, Tommy, Ken Henry og alle andre, både ledere og spillere, som har gitt oss en så fantastisk sesong.

 

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!