SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Møt opp og støtt Skedsmo Fotballklubb

INNE-KM TIL HELGEN

Møt opp og støtt Skedsmo Fotballklubb

I helgen kan det bli mye å juble for i Skedsmo FK.

Til helgen er det en ny runde med Inne-Km i LSK hallen.

Møt opp å følg med på Skedsmo sine representanter i klassene G13, G14, G15, J13, J14, M34, K29, Unified.

Ta med dere barn, foreldre, besteforeldre, venner, nevøer, flagg, skedsmo gensere og syng lagene videre inn i sluttspillet for å hente inn nye pokaler.

Skedsmo stiller som alltid opp med mange lag også i 2013, og det synes vi er utrolig spennende. G99 (G14) vant cupen i fjor så derfor hviler det mye forventninger på deres skuldre også i år.

Ta med dere barn, foreldre, besteforeldre, venner, nevøer, flagg, skedsmo gensere og syng lagene videre inn i sluttspillet for å hente inn nye pokaler.

Trenger dere supportterustyr for å føle dere som en del av gjengen så ta kontakt med Jørn Ove Lunder, jol@skedsmofk.no;

For informasjon om når de ulike gruppene og lagene spiller se på vedlagt link.

Med vennlig hilsen den sportslige redaksjonen Skedsmo FK