SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Møt opp på kamp lørdag. Her blir det lags-konkurranser!

Møt opp på kamp lørdag. Her blir det lags-konkurranser!

Møt opp på kamp lørdag. Her blir det lags-konkurranser!

Nicklas Amundsen er en av flere A-lags spillere som gleder seg til mye publikum på kamp i morgen.

Hei alle store og små, jenter og gutter.

Til helgen, nærmere bestemt lørdag 28.05 er det toppkamp for senior herrer mot FUVO. FUVO er ett meget godt lag som i aller høyeste grad ønsker å konkurrere mot Skedsmo.

I den forbindelse så kommer det å bli kjørt i gang en konkurranse for alle lagene som er representert.

Hei alle store og små, jenter og gutter.

Kampstart er 1600 og vi ønsker masse folk på stadion.

Det laget eller årgangen som klarer å få med flest folk på stadion vil få besøk av hovedtrener + spillere fra Skedsmo A-lag herrer på trening.

De vil da gjennomføre en treningsøkt sammen med lagets trenere og spillerne/barna.

Førstemann til mølla (førstemann til kamp) og vinn ett møte med gutta og hovedtrener for A-laget.

Tabellen for SFK A-lag herrer ser slik ut og slik ønsker vi at den skal være:

Lag S P
1 Flisa 7 21