SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Mye å glede seg over tross tap mot Nesodden

Gutt 1

Mye å glede seg over tross tap mot Nesodden

Bookmark and Share

Det ble tap 2-3 mot Oddsen Liga laget Nesodden i dag. På tross av tapet er det mye å glede seg over. Selvsagt er det ikke bra å slippe inn tre mål, men Nesodden var effektive. De scoret strengt tatt på alle mulighetene de hadde. Det var heller ikke imponerende spill av våre ved disse situasjonene.

 

Vi har i utgangspunktet god kontroll i første omgang og tar ledelsen både 1-0 og 2-1 ved henholdsvis Andy og Willy. Begge målene kommer etter fint spill. Vi produserer også en rekke andre store muligheter som helt klart burde vært omsatt i scoringer. En nykomponert midtbane sliter litt den første halvdelen av første omgang, men kommer seg veldig bra utover i omgangen. På topp ser vi glimt av spill og ferdigheter som vil glede mange Skedsmohjerter utover i sesongen. Presisjonen er det derimot litt å utsette på over hele banen.

Etter syv bytter i pausa sliter vi litt med å komme i gang i andre omgang. Vi får også et tredje mål i mot etter veldig passivt forsvarsspill. Utover i omgangen tar vi fullstendig over, og at vi ikke scorer tre-fire mål de siste tyve minuttene er ikke lett å forstå. Vi skyter i stolpen, hedder utenfor fra en halv meter og redder på streken for Nesodden. Dette vil vi helt sikkert rette på før sesongen dra i gang for alvor så det er foreløpig ingen grunn til bekymring. Nå står en ny hard treningsuke for dør, og det er gøy å se at det harde arbeidet gutta legger ned på treningsfeltet begynner å gi resultater.

Vi må imidlertid ikke glemme at vi skal spille på et nivå høyere i år og da krever det at alle vil være med og hever seg til dette nivået.