SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / NM J16 Skedsmo - Raufoss 3-2

NM J16 Skedsmo - Raufoss 3-2

NM J16 Skedsmo - Raufoss 3-2

NM mellomrunde 1
Skedsmo J16 – Raufoss 3-2.
Mål Skedsmo Martine, Ingrid, Celin

Start 11èr

Christina

Susanne-Eline-Linda-Tiril-Emma
(capt), Serrianne, Sara,

Hanna, Celin, Martine

Klart for en kamp vi I trener trioen var litt spente på da Raufoss har gode resultater i serien sin og vi var usikre på hvor gode de var. Vi vet hvor gode vi er på vårt beste , men etter en ikke så god treningskamp mot damelaget på Torsdag var nervene på høykant.

Vi starter kampen bra og gjør det vi har trent på , bearbeidelse , tette i ledd og 1,2 forsvar alt ser ut til å fungere fint. 1-0 kommer etter at Martine som på høyre kant har vist seg frem noen ganger allerede får en kjempe pasning fra Emma utfordrer og avslutter noe heldig innom en Raufoss spiller og i mål.

Vi fortsetter å kjøre kampen og er klart best , men etter 20 min kommer Raufoss mer inn i kampen vi finner det for godt å servere de 2 scoringer grunnet usikkerhet ? i eget forsvar ; Christina som for øvrig spiller en kjempe kamp er uheldig i et stresset øyeblikk og serverer Raufoss spilleren ballen på blank og dårlig kommunikasjon mellom stopperne våre gir de 1 scoring til .
Dette er ting vi må få luka ut så fort som mulig.

Jentene skal ha skryt for at de gjør som Trener`ne sier , men i dag ble bearbeidinga vår litt for defensiv så vi slet til tider med å komme oss fremover på banen, dette skal vi rette opp på treninger til uka.
2 omg så ser vi virkelig klasse forskjell på lagene vi presser på for å få scoringene vi trenger og Raufoss kommer på enkelte ufarlige kontringer.

Det skal ikke være lett å score mål på J16 laget vårt tydeligvis, vi har noen fete sjanser som vi brenner , Emma slår som i hele kampen ferdig scorede cornere som vi ikke klarer å putte i nettet,
Vi får et frispark fra 16 m nede ved dølinja som Emma igjen legger perfekt inn i feltet og endelig så er vi først på ballen og etter MYE klabb og babb samt et skudd i tverra kjemper Ingrid ballen i nettet og vi utligner. Vi fortsetter å presse og kjøre kampen skaper sjanser og gir bort små farligheter også endelig etter 70 min spill gjør Celin som hun har vist før at hun kan , drar av noen spillere og legger ballen perfekt kontrollert utagbart nede ihjørnet VI LEDER 3-2 og alt er som det skal være på Skedsmo Stadion.

De siste 10 legger vi om til 5 bak og er for engangs skyld kyniske i spillestilen slenger bare ballen opp og drøyer tid og alt det andre vi har lært av proffene ..
Kampen ebber ut og vi tar en velfortjent 3-2 seier og er klare for nye utfordringer.
Alt i alt er dette en meget godkjent kamp i 60 av 80 min , bare vi får luket bort alle små feilene så blir dette veldig bra og lover godt for DANA, NC , NM ADIDAS CUP og SERIEN
Takk jenter for en spennende og underholdende kamp og takk foreldre for all støtte J