SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Ny hovedtrener på G14 og 50% stilling på akademiet !

Ny hovedtrener på G14 og 50% stilling på akademiet !

Ny hovedtrener på G14 og 50% stilling på akademiet !

Det er en glede å informere om at Abdifatah Yahye Ali blir ny Hovedtrener på G14(2007).

Abdi er 28 år og har studert Sport management Bachelor. Han har UEFA B-lisens og B-lisens spillerutvikler. Han har vært trener i klubber som Lørenskog, Skjetten, Strømmen, Stabæk, Træff og Eide og- omegn. Abdi har også en fortid som trener på flere lag i Skedsmo, hvor han hadde både gutter 00 og jenter 00, gutter 02, jr 2 samt på akademiet. Han har vært fotballtrener i alle årsklasser og kommer nettopp fra A-lagstrener jobb en 4.div klubb. Abdi starter i stillingen på akademiet i Januar 2021.

Abdi sier følgende om å komme tilbake til Skedsmo FK;

Sitat «Grunnen til at jeg nå ønsker meg tilbake til Skedsmo er fordi jeg har lyst til å jobbe med Sportslig leder(PEG) og har lyst til å lære mye av han og jeg tror vi står ganske nært når det gjelder utvikling og den type fotball som skal spilles og ikke minst fordi jeg alltid har likt Skedsmo som klubb og ser stort utviklings potensial i klubben. Nå er jeg tilbake med både utdanning og masse erfaring som jeg ønsker å bygge videre og ser frem til å jobbe i klubben !»