SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Ny sesong nærmer seg! Nytt sølvtøy å spille om!

Gutt 1

Ny sesong nærmer seg! Nytt sølvtøy å spille om!

Bookmark and Share
Ny sesong nærmer seg! Nytt sølvtøy å spille om!

Kanskje blir det like hett på Skedsmo stadion denne sesongen!

Vi er godt på vei inn i uke 8 allerede og vinterferien står for tur. I den forbindelse så er det på tide med en liten oppsummering før våren kommer på besøk.

Lagene våre på gutte- og jentesiden holder et høyt aktivitetsnivå.

Rune Danielsen, vår nye keepersansvarlig gjennomfører økter i hytt og gevær og på en særdeles god måte. Keeperne smiler, stråler og trener av glede for flere muligheter til å utvikle seg.

Både G/J13 og 14 er med på massevis av cuper og har stort aktivitet. De eldre gutte- og jentelagene beveger seg sakte inn mot kvalifisering til NM, mens seniorlagene forbereder seg på en ny sesong hvor det skal kjempes om nytt sølvtøy til pokalskapene.

Den kalde vinteren, snø, is på ruten, er forbi. Vi kan høre fuglene kvitre om morgenen, mens solen skimter inn gjennom vinduet. Våren er her! Våren, allerede i februar måned, litt vel tidlig kanskje? Men dette merkes på Skedsmo stadion. Ungdommen og barna er lettere kledd, humøret og gleden lyser opp i barnas ansikt når solen stikker frem. De voksne smiler fra øret til øret.

Våren, ett steg nærmere sommeren.  Med våren kommer de «viktige» kampene. Når kampene ikke bare er trening lenger, de betyr mer. Kampene står om poeng. Hvordan skal denne sesongen gå? For jentene eller guttene. Alle lagene har ambisjoner om å gjøre det godt, vinne alle kamper, spille fin fotball, gjøre mange mål! Glede, skuffelser, oppturer og nedturer.

Trening, aktivitet og glede. Det er det vi driver med. Konkurranse for å måle om det vi driver med er det samme som det vi trener på. Hvorfor blir vi gode, eller hvorfor blir vi ikke! Hvordan utvikler vi oss? Hva må vi jobbe mer med?  Hvem er i form?

Vi gleder oss alle til en ny sesong skal sparkes i gang med både store og små. Pasninger skal spilles, finter skal gjennomføres. Mål skal scores og skudd skal blokkeres. En ny sesong nærmer seg og det skal bli utrolig morsomt og spennende!

God vinterferie alle sammen! Vi er klare for en ny spennende og givende sesong for alle mellom 6-35 år J

Dato som kan være verdt å merke seg:

18. mars Skedsmo - Skårer. 1 runde i NM kvalifiseringen. A –lag herrer. Kl. 1900 på Skedsmo stadion.  Målsetningen er komme seg gjennom to runder med kvalifisering før vi kommer til første runde. For 2 år siden hadde vi Lillestrøm på besøk og da var det i overkant av 2000 tilskuere. Dette bør være en ny målsetning.