SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / OBS.... OBS alle spillere, trenere, ledere og foreldre i Skedsmo Fotballklubb

OBS.... OBS alle spillere, trenere, ledere og foreldre i Skedsmo Fotballklubb

OBS.... OBS alle spillere, trenere, ledere og foreldre i Skedsmo Fotballklubb

Vi inviterer alle Skedsmo FK sine lag til fest når Ull/Kisa kommer på besøk i NM kampen mot Skedsmo A-lag herrer, onsdag 26.04.17 kl 1800. Ull/Kisa har startet sesongen på en utmerket måte og ligger nå på 3 plass i OBOS ligaen(1 div.). Skedsmo FK har også startet bra og leder 3 div. David mot Goliat, men cup er cup:-). Klisjeen hvor var du når Oddvar Brå brakk staven kan få en ny klisje.

Vi ønsker at dette blir en festdag og inviterer alle lag med trenere/ledere til Cup moro på stadion vår. «Cup er cup» og det er klart at å møte Ull/Kisa vil by på full skjerpings fra alle spillere på SFK. Hva er vel mer moro for våre egne gutter at det er mange publikummere på stadion og heier på dem. Alle lag med trenere og ledere oppfordres til å stille i SFK klær og vise at vi er tilstede og stolte av klubben vår.

Bli med og skap gode rammer rundt kampen som også flere av våre sponsorer vil delta på. Skedsmo FK sine egne lag som kommer vil få muligheten til å vinne bortedrakt sett til laget sitt, sponset av Lillestrømbanken. Det vil også bli konkurranse i pausen med premie fra Lillestrømbanken.