SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Oppsummering A-lag 2018 og veien videre...

Gutt 1

Oppsummering A-lag 2018 og veien videre...

Bookmark and Share
Oppsummering A-lag 2018 og veien videre...
49175114_994478310745942_1427295564642385920_n
48420354_994478660745907_7450882872526766080_n
48391060_994478644079242_5217830994815483904_n

Noen oppdatering fra A-lag herrer. Julen nærmer seg og sesongen 2018 tar snart slutt.

Som alle nå har fått med seg så har sesongen på seniorlagene ikke vært i nærheten av det vi håpet og ønsket oss.

 Selv om vi avsluttet sesongen med et svært høyt poengsnitt så holdt det ikke helt inn slik vi planla og jobbet for gjennom sommeren. Men det føles allikevel ut som vi har lagt et bra grunnlag for tiden som 

kommer.

Aldri før har så mange egenutviklede spillere fått muligheten på seniorlagene (3/4 div) og det er vi naturligvis stolte av. Samtidig må vi erkjenne at selv ikke den profilen var god nok i 2018. For i fotball, også i SFK, på seniornivå, så handler det om å vinne nok kamper.

Noen av de som tok veldig store steg og fikk mye spilletid i sommer/høst var Petter F. Evensen, Odin Solheim, Eirik Holm Olsen, Gabriel Engebretsen, Henrik Tesli, Marius Andresen, Adrian Krasniqi, Jesper Haakonsen, Enes Shehabi og Martin Evensen. 
Over 10 junior og guttespillere fikk teste seg på 3.div nivå, samtlige G19/16 fikk prøve seg i 4.div og samtidig klarte vi opprykk til G19 interkrets og G19.2 til 1.divisjon. I tillegg ble G16 vinnere av sin 1.divisjon.

De siste ukene har det svirret mye i RB, Lokalfotballen og på Twitter. Meninger, tanker og synspunkter på hvilken retning A-lag herrer skal ta/eller tar. Faktum, som naturlig nok sjelden kommer frem i sosiale medier/ ei heller selger «likes», er at vi aldri før har hatt så stor lokal forankring og egenutviklede spillere som denne høsten.

I året 2018 har vi hatt store utskiftninger og det er på godt og vondt. I den sammenheng vil vi også benytte anledningen til å takke av til følgende spillere fra 2018: Nikolai Bjurholt, Kristoffer Langerud, Didrik Mostue, Lars Jørgen Mork, Anthony Davies, Robin Moheim, Afrim Thaqi, Simen Rustadbakken, Jostein Kvaale, Jesper Kornbakk, Sverre Bjerke, Martin Bjørkeng, Sondre Karterud, Sulim Tomov, Kristian Walaker, Nicklas Amundsen, Christoffer Blix, Farid Rahim, Petter F. Evensen og ikke minst tidligere spiller- og årets med-trener Kristian Hage. Dere har alle vært solide bidragsytere både denne sesongen og sesonger før dette. Selv om vi ikke alltid har vært like flinke til å sette pris på dere tidligere så er det nye tider i vente. La det aldri være noen tvil om at dere er fantastiske representanter for SFK og vi trenger dere støtte i fremtiden vi skal møte.

Jeg ønsker også å takke «tidligere» bidragsytere som bla. Johnny Sørensen, Kjell Olafsrud, Hans Petter Valen, Tommy Stovner, Torgeir Mork, Ken Henri Høgi, Tore Wang og garantert flere. Vi setter stor pris på alt dere har bidratt med og ønsker dere lykke til videre i nye klubber og pensjonisttilværelse. 
Vi håper også at noen av dere tar veien tilbake hvis anledning skulle by seg.

2019: Spillerstallen skal være konkurransedyktig for neste nivå og vi har ambisjoner om å spille oss rett opp igjen til Norsk Tipping ligaen (3.div) på første forsøk. Vi vet at dette blir vanskelig, utfordrende og krevende, men vi kan ikke la være å ha ambisjoner og mål og stor tro på det vi skal gjøre fordi det er utfordrende. Vi skal mene noe om det vi driver med.
Vi kommer til å møte opp til samtlige kamper med ambisjon om 3 poeng.

Det tette samarbeidet mellom G19 og A-lag har aldri vært bedre og avstandene, dialogen og planene for spillere opp og ned fungerer meget godt. Selv om vi skal legge til rette for at flest mulig unge, sultne spillere skal få muligheten opp på A-laget/B-laget så skal vi også opprettholde det sportslige nivået vi har gjennom G19 interkrets som er en svært god utviklingsarena for oss.

En spillerstall med noen erfarne og etablerte spillere, stor lokal forankring og haugevis av egenutviklede spillere er slik vi ønsker å fremstå. Mange av våre unge og energiske spillere trenger noen «mentorer» som kan bane vei for resten.

For at vi skal lykkes med våre planer og ideer så er vi helt avhengig av at det er VI som skal lykkes med prosjektet på sikt. Vi som team, vi som lag, vi som klubb. Sammen med å ta godt vare på de vi ønsker og har så skal vi også bygge et nytt lag som skal fungerer på personlig og fotballfaglig plan. Gruppedynamikk, ulik alder, ulik utvikling, personlighet og forventninger. Det er mange hensyn å ta når vi skal sette sammen en gjeng som skal fungere få flere måter.

Spillerstallen p.t ser slik ut: (17.12.18)
Henrik Tesli: 19 år, og flaska opp i Skedsmo FK. Keeper.

Johannes Borge Døhl: 18 år og flaska opp i Skedsmo FK. Keeper.

Adrian Krasniqi: 17 år og flaska opp i Skedsmo FK. Ung, energisk og spennende spiller.

Gabriel Engebretsen: 18 år og flaska opp i Skedsmo FK. En taktisk og posisjonelt sterk unggutt.

Odin Solheim: 18 år. Kom til Skedsmo FK som 16 åring fra Bodø.

Sindre F. Myhre: 19 år og flaska opp i Skedsmo FK. Energisk og uredd i spillet sitt. Liker å vandre mye.

Oskar M. Hansen: 19 år og flaska opp i Skedsmo FK. Fysisk og sterk spiss/midtstopper.

Martin Moe: 19 år og flaska opp i Skedsmo FK.

Eirik Risberget: 19 år og kom til Skedsmo FK fra LSK i sommeren 2018.

Arber Krasniqi: 25 år og flaska opp i Skedsmo FK. Etablert spiller med solid erfaring fra høyere nivå.

Arman Nazari: 28 år gammel fra Sørumsand. Arman har spilt hos oss siden sommeren 2018.

Oleksandr Vysochenko: 20 år gammel og kommer til oss fra Skjetten. Er opprinnelig fra Kongsvinger.

Armin Sistek: Kommer fra spill i FUVO. 34 år og en etablert spillere med solid erfaring fra høyere nivå.

Ole Christian Moltzau: Kommer til oss fra Skjetten. 25 år og også en etablert spillere med solid erfaring fra høyere nivå.

Jonas Kordahl: 30 år og kommer til oss fra Skjetten. Etablert spiller med solid erfaring fra høyere nivå.

Jørgen Slorafoss: 30 år og kommer til oss fra Skjetten. Etablert spiller med solid erfaring fra høyere nivå.

I tillegg så har vi dialog med flere interne egenutviklede spillere og et par nye eksterne spillere. Totalt sett skal spillerstallen bestå av ca. 22/24 spillere som skal konkurrere i 4.div og 5.div i samarbeid med G19 som konkurrerer i G19 IK. Det har vi stor tro på at vi skal lykkes med.

Vi går spennende tider i møte og håper flest mulig av dere følger oss videre på reisen vi sammen skal ha. Vi har store ambisjoner på både kort- og lang sikt.

Vårt nye trenerteam er Jørn Harethon, Andre Schelander, Thomas L.J og Simen Bakke. Vi gleder oss til de kan sette preg på laget.

Vi ses på stadion   
Riktig god jul og godt nytt år når den tid kommer.

Med vennlig hilsen
Kim Andre Pedersen - Sportssjef og trenerteam Skedsmo A-lag herrer