SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Oppsummering Dana cup 2016 og takk til alle som bidrar i SFK.

Oppsummering Dana cup 2016 og takk til alle som bidrar i SFK.

Oppsummering Dana cup 2016 og takk til alle som bidrar i SFK.

Jentenes år i Dana Cup, seier til J12 sammen med mange andre gode prestasjoner.

J2004 fulgte opp fjorårets G2002 med seier i Dana cup.

Det lyktes til slutt.
Etter at det ene Skedsmo laget etter det andre har røket ut på straffer, viste våre yngste jenter hvordan det skulle gjøres.
At det i tillegg var finalen J12 avgjorde på straffer, viser jo bare at jentene våre er «best når det gjelder».
Gratulerer til spillere, trenere, støtteapparat, Melissa - finalens beste spiller, og hele klubben.

Jenter 13 var nære, Fortuna Hjørring ble for sterke i semifinalen. Imponerende prestasjon også her.
Ryktene om Skedsmo lagenes styrke har nådd Sør-Amerika.
 I 1/8 finalen i G15 møtte våre gutter brasilianske F.C. Ordin. De «parkerte bussen» som det så populært heter.
Og det ble en sjansefattig kamp, hvor vi for det meste hadde ballen.
Dessverre lyktes brassene med taktikken, det gikk til straffer, som vi tapte.

Juniorene falt etter straffer, det gjorde også G14, lag 1 og lag 2.
Sistnevnte etter en tøff batalje mot Vake 91 fra Georgia, hvor ikke bare lovlige virkemidler ble tatt i bruk.
Våre gutter holdt hodet kaldt og sto i mot. Tok ledelsen, men tapte altså til slutt etter straffer.
Marginer i mot i sluttspillet på guttesiden.
Men alle førstelag til A sluttspill, G13 med to lag i A sluttspill, og jentenes flotte prestasjoner teller på en vel så stor pluss-side.

Gode prestasjoner av alle lagene, både lag 1-2 såvel som lag 3,4 og 5. Vi er stolte av alle våre lag og det samholdet og antall spillere som får gode opplevelser på fotballbanen. Sammen er vi gode

Skedsmo med representanter fra sportslig utvalg ved guttefotballen var Trond Teigland, ved styret ( Per Øyvind Haugen og Trude Bye). LU var representert ved (Marte V Køppen, Anita Mathiassen, Øistein Engevold og Trude Bye) og ikke minst vår egen Dana reporter Marte V Køppen. Jeg vil takke alle trenere, ledere, voksne, styret, sportslig, LU og andre involverte rundt lagene for en herlig uke. Dere alle gode representanter for SFK.

Dessverre hadde ikke sportslig leder for ungdoms fotballen mulighet til å være med i år, men vi kommer sterkere tilbake neste år. Da er vi med :)

Takk for innsatsen alle sammen.