SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / PÅMINNELSE Alle i Skedsmo FK - Tilleggsopplysning

PÅMINNELSE Alle i Skedsmo FK - Tilleggsopplysning

Hei alle i Skedsmo FK

TIL DERE SOM ER REGISTRERTE SÅ TRENGER JEG TLF.NR. I TILLEGG TIL NAVN

Vi er nå oppe i 50 påmeldte til dugnaden, men vi trenger flere. Viktig at dere som ikke har gitt tilbakemelding ennå jobber KNALL HARDT for å få med foreldre på dugnaden.

Vi trenger virkelig hjelp av alle voksne over 18 år i Skedsmo FK.

Skedsmo FK har fått forespørsel fra ”Gardermobanen” om å stille markører til en øvelse. Det har vi sagt ja til og vi tror dette kan bli en kul grei og være med på. Vi trenger totalt 120 personer over 18 år(av disse stiller A-laget med 60 personer). Det er viktig at vi får til det, men for å få til det er vi avhengig av dere rundt lagene. Hvis hvert lag klarer å stille med 3 personer tror jeg vi skal klare dette. PS! Det er bare positivt dersom noen får med flere(bindende påmelding vedlagt skjema). Vet at tidspunktet er ugunstig, men håper allikevel at dere klarer å få dette til. Skedsmo FK trenger å få påfyll av penger til klubbkassen. 2 timers dugnad for klubben i vårt hjerteJ

Fint om lagledere rundt lagene tar tak i dette eller ev noen som er dedikert til dugnad. Fint om dere kan returnere skjema med navn liste SNAREST. SE litt mer info fra Gardermobanen nedenfor.

Hei, litt info om øvelsen som gjennomføres på Gardermoen natten til 21/11-2014.

Det er oppmøte og registrering på Oslo Lufthavn, torsdag kveld/natt kl. 00:30 i “Flytogterminalen” som er på samme nivå som ankomsthallen på OSL.

Alle markører skal registreres både inn og ut av øvelsesområdet. Dette er av sikkerhetsmessige hensyn, men også for å få en riktig oversikt over antall markører som stiller fra din klubb.

Selve øvelsestidspunktet er mellom 01:00 -03:00 som omfatter informasjon til markører, fordeling, selve øvelsen og en kort tilbakemelding/evaluering fra markørene.

Vi legger opp til at markørene tar seg til Gardermoen på egen hånd, vi vil sørge for tilgjengelige parkeringsplasser på OSL’s parkeringsanlegg.

Vi gjør oppmerksom på at markører må være over 18 år.

Lars Frøystein

Banesjef Hoved- og Gardermobanen