SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Påmeldingen til årets TINE fotballskole har åpnet !

Påmeldingen til årets TINE fotballskole har åpnet !

Påmeldingen til årets TINE fotballskole har åpnet !

Årets TINE fotballskole arrangeres onsdag 23.juni til lørdag 26.juni.

Barn som er født 2015-2008 kan melde seg på.

Fotballskolen varer fra kl. 0900 – 1430, hver dag.

Pris pr deltaker er kr 1220,- og prisen inkluderer mat(kald og varm), frukt etter lunsj hver dag, masse fotball og moro.

I tillegg får man Tine Fotballskole T-skjorte, sekk og ball. Etter avsluttet fotballskole får deltakerne diplom.

Akademiet pris: For de som er påmeldt Skedsmo Fotballakademi/Telenor Xtra er prisen satt til kr 1.020,-

For påmelding ta kontakt på e-post:

peg@skedsmofk.no

Påmeldingsinformasjon

Spillerens navn:

Spillerens fødselsdato:

Far e-post:

Mor e-post:

Påmeldingsfrist: 15.juni(Først til mølla, vi har maks antall på 200 deltakere).

Ved mer enn 200 påmeldte vil klubbens egne spillere bli prioritert.

Andre kommentarer:

Betaling for klubbens spillere gjøres i Hoopit(Dere vil få betalingsvarsel i appen).

Deltakere fra andre klubber vil motta faktura.

Korona info: Vi arrangerer fotballskolen i henhold til de gjeldende som gjelder på tidspunktet for fotballskolen.

Vi presiserer allikevel at vi vil ta alle nødvendige smittevern hensyn vi er pålagt. Dette gjelder spesielt i spisesituasjon og bruk av garderober etc.