SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Parkering og mål og en del gladmeldinger

Gutt 1

Parkering og mål og en del gladmeldinger

Bookmark and Share
Bildet tatt når vi startet opp kunstgress prosjektet i 2003

Som noen har merket - smertelig - så er det som i alle år parkering forbudt i Steinbråteveien. Bøtene for å parkere der er Kr. 900,-. Så har du ikke for mye penger du ønsker å bli kvitt, parker på parkeringsplassen nedenfor nytt garderobeanlegg.

Vi er mange lag i Skedsmo FK og skal vi bli gode må vi bli det sammen. RESPEKT, for de som skal trene etter dere, skyv målene ut på KORTLINJEN

Nå kommer det positive:

Formannskapet har bevilget 7 mill til rehabilitering av gammelt garderobeanlegg(skal bare gjennom kommunestyret for godkjenning). Vi håper å se på muligheten til å sette opp et nytt garderobeanlegg. Kommer tilbake med mer info etterhvert.

Gummi deponi prosjektet er godt i gang. Alle gjerder er nå tatt ned. Det skal asfalteres, installeres rister(hvor gummi skal børstes av) og snekres opp nye tre-gjerder. Det blir kjempefint på stadion området når dette er på plass.

Det 3dje prosjektet som pågår er overgang fra gass fyring til fjernvarme. Prosjektet skal være ferdig 15 des. Hvilken økonomisk effekt dette vil få vet vi ikke ennå, men kommunen er i forhandlinger med Akershus Energi.

Et annet prosjekt som startet denne uken er utredning rundt nytt idrettsområde. Utredningen skal være ferdig i april 2018. I komiteen sitter kommunen, idrettsrådet, idrettskretsen, ishochey, isdans og fotballen(ved kun meg foreløpig)

Så det en del rundt Skedsmo Fotballklubb om dagen.