SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Rekrutteringsdommerkurs

Rekrutteringsdommerkurs

Rekrutteringsdommerkurs

Her er informasjon om rekrutteringsdommerkurs gjennom Akershus Fotballkrets. Her er det bare å melde seg på for de som ønsker dette.

DOMMERKURS FOR 11-ER FOTBALL
AFK trenger flere dommere og vil derfor gjennomfører to rekrutteringsdommerkurs i mars måned - og som noe nytt vil det bli et kurs i Jessheim og et kurs i Strømmen. Med kortere reisevei til kurset vil dette gi større mulighet for å få flere til å bli med.

Kurset består av tre moduler med innføring og opplæring i spillereglene for 11'er fotball. Hovedmålet med kurset er å gi deltakerne gode holdninger og grunnleggende kunnskaper i spillereglene for 11'er fotball, slik at disse kan bli benyttet av kretsen til å dømme kamper primært i fotballkretsens regi.

Kvalifikasjoner:

Kurset er for deg som ønsker å dømme 11'er fotball. Det stilles ikke krav om gjennomført klubbdommerkurs, men det kan være en fordel å ha dette som bakgrunn.
Varighet:
3 kvelder med teori
Kursstart:
Alle kurs starter kl. 18.00 og varer i ca. 3,5 - 4 timer
Kursavgift:
Kr. 350 – Men for de som fullfører og blir autorisert er kurset gratis.

Aldersgrense:
Født 1998 eller tidligere.

Kurssted:
Kurssted for kurs 2013-1 er: UKI Arena, Markavegen 7, 2050 Jessheim
Kurssted for kurs 2013-2 er: Idrettens Hus, Strømsveien 80, 2010 Strømmen
De planlagte kursene avholdes på følgende datoer:
* Kurs 2013-1: 11.03., 12.03. og 14.03.
* Kurs 2013-2: 18.03., 19.03. og 21.03.
Instruktør:
Jørn Egelund

Påmelding:
Må skje gjennom en ansvarlig leder eller dommerkontakten i din klubb, og sendes senest fredag før kursstart til afk.jorn@gmail.com
Spørsmål:
Ta kontakt med Jørn Egelund - mobil 41 23 74 22 eller via mail afk.jorn@gmail.com