SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Rekrutteringsdommerkurs 21. november

Rekrutteringsdommerkurs 21. november

Rekrutteringsdommerkurs 21. november

Det blir gjennomført rekrutteringsdommerkurs på Aursmoen lørdag 21. november.

Kurset er gratis for jenter fra klubber i Akershus Fotballkrets!

Lørdag 21. november blir det rekrutteringsdommerkurs på Aursmoen

AFK arrangerer årets fjerde rekrutteringsdommerkurs. Denne gangen er kurset lagt til Aursmoen etter forespørsel fra klubbene i området, så vi forventer storinnrykk fra klubbene øst i kretsen. Kurset går over to dager. Den første dagen blir som nevnt lørdag 21. november, mens den andre økta blir gjennomført nærmere sesongstart. Økt 1 har hovedvekt på teori og regler, mens i økt nummer to blir det mest fokus på praktisk informasjon.

Kamptilbudet i kretsen vår er stort, så det finnes nok av utfordringer uansett om man satser mot toppen eller heller vil være en del av bredden. Uansett nivå jobber korpset rundt dommerne for at de skal trives og utvikle seg jevnlig.

Dommerkurs for 11er fotball
Kurset fokuserer på innføring og opplæring i spillereglene for 11-er fotball. Hovedmålet med kurset er å gi deltakerne gode holdninger og grunnleggende kunnskaper i spillereglene for 11-er fotball, slik at disse kan bli benyttet av kretsen til å dømme kamper i fotballkretsens regi.
Kurset avholdes på følgende datoer:
* Kurs 2015-4: 21.11 og en dag nærmere sesongstart (info kommer nærmere).
Kursstart og varighet:
Kurset starter kl. 10.00 og varer til ca. 17.00 (lørdag). Det serveres enkel lunsj i løpet av dagen.

Kurset avsluttes med en teoriprøve på internett som gjennomføres hjemme. Mer generell informasjon finner du ved å klikke på lenken øverst i høyre kolonne.

Kursavgift

Kr. 500,- (Avgiften blir fakturert klubben som kursdeltakeren er medlem av. Deltakerne betaler ingenting selv.)

- Det er ingen kursavgift for jenter som representerer klubber i Akershus Fotballkrets, så vi oppfordrer klubbene til å få så mange jenter som mulig til å ta kurset.

Aldersgrense

Født 2000 eller tidligere.

Kurssted

Aursmoen

Instruktører

Tore Lia (kursansvarlig) og Morten Engebretsen (veileder 1. divisjon)

Påmelding

Må skje gjennom en ansvarlig leder eller dommerkontakten i din klubb, og sendes senest 16. november via påmeldingsskjemaet som du finner her. (Lenken finner du også øverst i høyre kolonne.)

i Skedsmo Fk er dommerkontakt: Jon Spantell mail: j_spantell@yahoo.no

Spørsmål

Ta kontakt med Trond Ivar Døvle - 63 80 54 66 (kontor) eller via epost tid@fotball.no