SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Rekrutteringsdommerkurs

Gutt 1

Rekrutteringsdommerkurs

Bookmark and Share

Rekrutteringsdommerkurs for jenter arrangeres 20. august kl 10:00 – Skedsmo stadion.

Dette kurset er for jenter født i 2001 eller tidligere. Dersom det er noen jenter født i 2002 og gutter født 2001 eller tidligere som også har lyst å delta, så meld dere på, dersom det er ledige plasser så får dere delta.

Kurset er primært for jenter denne gangen (som ønsker å dømme kamper i 9er og 11er der kretsen setter opp dommere). Det vil også være mulig for gutter å melde seg på, men hvis maksgrensen for deltakere blir nådd prioriteres jentene. Deltakerne bør ha fylt 16 i år, eller gjøre det i løpet av sesongen. (For jentene kan vi gjøre unntak her hvis det er plass ledig på kurset.)

Kurset holdes av Malin Øiseth (dommer 1. divisjon kvinner) og Tore Lia (rekruttdommeransvarlig. Malin var på jentemøte i
Årets tredje rekrutteringsdommerkurs blir avholdt på Skedsmo stadion søndag 20. august klokka 10:00 til 17:00. Kursholdere er Malin Øiseth (dommer 1. divisjon kvinner) og Tore Lia (rekruttdommeransvarlig). Kursdag to er enten tirsdag 22. eller torsdag 24. august. (Man velger en av dagene ved påmelding.)

Dag 1 brukes hovedsakelig til gjennomgang av reglene og til å se klipp med situasjoner som eksempler.

Kursdag 2 har hovedsakelig praktisk informasjon knyttet til dommergjerningen, både på og utenfor banen. Man må delta på både dag 1 og 2 for å kunne melde seg på som rekruttdommer.

Påmelding sendes til post@skedsmoFK.no, merkes med rekrutteringsdommerkurs

Følgende informasjon må sendes inn:

• Navn

• Etternavn

• Fødselsdato

• Lag man spiller på i Skedsmo

• Adresse

• Mobil nr

• E-post

• Kursdag 2 – Tirsdag 22. august eller Torsdag 24. august. (skriv hvilken dag du kan delta på)

Kurset starter klokka 10 og avsluttes rundt klokka 17. Det blir servert bagett og brus/vann til lunsj. (Ta gjerne med drikkeflaske og mellommåltid/frukt selv ved behov.)

Gjennom sesongen vil rekruttene bli fulgt opp av faddere og veiledere, som også settes opp av kretsen. Dette er en av grunnene til at vi primært ønsker kursdeltakere som virkelig ser for seg noen år som dommere, for vi ønsker å bruke ressursene fornuftig da antallet faddere og veiledere er begrenset.