SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Sesongens første A-kamp unnagjort

Sesongens første A-kamp unnagjort

Sesongens første A-kamp unnagjort

Skedsmo gutta spilte 2-2 mot Strømsgodset 2 etter å ha ledet til pause. Strømsgodset 2 spiller i 2017, en divisjon høyere enn Skedsmo FK, men det ble en god matching for Skedsmo gutta mot de unge Godset gutta.

SIF 2 startet kampen best og hadde ett par halv sjanser i løpet av første 10 min, men i det 10 min. vinner Mergim ballen på vår venstre side, slår inn til Didrik på bakre stolpe - 1 - 0.

Det gikk ikke mer enn 2 min. før SIF 2 svarte. 1-1 etter kort corner, innlegg fra godset sin venstre side, heading i mål. Skedsmo gutta kom sent i gang, men siste 20 min av 1 omg. kontrollerte Skedsmo gutta kampen. Etter 33 min. slår Simen ballen inn/avslutter(Usikkert hva) via foten til motstander går ballen i bakre stolpe og inn i mål.

2 omg. ble en kjedelig kamp, særlig for den nøytrale tilskuer. Skedsmo gutta kontrollerte kampen, få sjanser selv om Skedsmo hadde flere sjanser enn SIF. Ut av intet ble SIF spiss slått igjennom i det 77 min. og 2-2. Firer bak hos Skedsmo står høyt, uten press på ballfører hvor motstander kan upresset få tren pasningen igjennom til et hav av bakrom. Det er dårlig butikk, men det vil helt sikkert bli luket bort frem mot seriestart.

Ingen knall god kamp av Skedsmo gutta, men en kamp som bærer preg av første 11er kamp på lenge. Det vil sikkert bli bedre og bedre. Eneste skår i gleden var at Lars Jørgen måtte ut med kneskade. Vi får håpe det ikke er noe langvarig.

1 omg.

Fiskvik