SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Sesongstart 2014 A-lag herrer 3.divisjon- VEIEN TILBAKE TIL TOPPEN!

Gutt 1

Sesongstart 2014 A-lag herrer 3.divisjon- VEIEN TILBAKE TIL TOPPEN!

Bookmark and Share
Sesongstart 2014 A-lag herrer 3.divisjon- VEIEN TILBAKE TIL TOPPEN!

Sammen skal vi skape en arena hvor alle kan trives, mestre og bli så gode som man selv vil. Sammen skal vi bli best til det vi ønsker å bli best til - vinne fotballkamper. 

Etter en laaaaaaang oppkjøring, snø, sol, regn, snø, sol regn, og sol så er vi endelig i gang med ny sesongstart for en av 2. lag som måles på resultater i klubben. (Senior Damer og Senior Herrer). 

Førstkommende mandag så kommet NTNUI på besøk til Skedsmo stadion for seriestart i 3.divisjon A-lag herrer.  

Etter en helt fantastisk treningsleir som ble avsluttet med treningskamper mot 2.divisjonslagene Fram-Larvik og Åsane. Sistnevnte laget har vært maaaaaaange år i 2.divisjon samt noen sesongen i Addecoligaen, fikk noe å bryne seg på i treningskampene i Tyrkia.

Etter en laaaaaaang oppkjøring, snø, sol, regn, snø, sol regn, og sol så er vi endelig i gang med ny sesongstart for en av 2 lag som måles på resultater i klubben. (Senior Damer og Senior Herrer). 

Førstkommende mandag så kommet NTNUI på besøk til Skedsmo stadion for seriestart i 3.divisjon A-lag herrer.  

Etter en helt fantastisk treningsleir som ble avsluttet med treningskamper mot 2.divisjonslagene Fram-Larvik og Åsane. Sistnevnte laget har vært maaaaaaange år i 2.divisjon samt noen sesongen i Addecoligaen, fikk noe å bryne seg på i treningskampene i Tyrkia. Kampene endte forøvrig: 

Fram-Larvik - Skedsmo 1-0 (selvmål)

Åsane - Skedsmo 1-1. (Mål: Frispark av Erfan Kamali)

I tillegg til dette har det blitt spilt mange treningskamper denne vinteren, med ulikt resultat. Men det viktigste i vinter er at alle spillerne i stallen (24.stk) har spilt mye, fått rikelig med utfordringer, både mentalt, fysisk og psykisk. Sesongoppkjøring har vært preget av mye trening, mye trening og mye trening. Nå skal det bli godt å slippe opp litt på intensiteten like før dommeren skal blåse i gang de kampene som virkelig er av betydning. For det er nemlig nå det gjelder.

Det er nå de neste 26. kampene det skal spilles om de poengene som avgjør hvor man havner på tabellen. Målet for sesongen er blitt nevnt før, men vi nevner det igjen. 

Før sesongen så har man gjennomått treninger på stadion, trening på Avancia, treningskamper, NM-Kvalifisering, spillermøter felles, spillermøter gruppevis, kampanalysegjennomgang, treningsleir og spillersamtaler. 

Målsetning for A-laget: Spille i 2.divisjon i løpet av 2015 og inn mot 2016 sesongen. Det betyr at vi har 2. år på oss til å komme tilbake til det nivået vi var på i fjor (2013). Det er rett og slett helt mulig, men det avhenger at alle som er involvert sportslig, administrativt, foreldre, spillere, kioskvakter og andre bidrar til å skape en positiv ramme rundt laget og det vi skal gjennomføre.

Med positivitet så skapes engasjement. Med engasjement så skapes tro. Med tro så kan samtlige fjell nasjonalt bestiges. Hvis samtlige fjell nasjonalt bestiges så er vi klare for nye utfordringer internasjonalt. Og sånn skal vi jobbe på lags- og klubbnivå. Vi er mer en gode nok hvis vi ønsker det. Spørsmålet er bare om vi vil nok! Igjen - POSITIVITET og TRO på det vi driver med. 

Husk: BE IKKE OM EN LETT BYRDE, MEN HELLER OM EN STERK RYGG, og sammen skal vi reise oss igjen. 

I år har vi en homogen spillertropp, flotte mennesker og et helt fantastisk støtteapparat som alle er innstilte på å vise hva man kan gjøre dersom alle drar i samme retning og setter seg et mål som alle ønsker å bidra til. 

Så dette er en oppfordring til alle som går, sykler, løper, spiser is eller tusler  inn på Skedsmo stadion denne sesongen. Vi skal skape en positivitet og en arena som gjør Skedsmo stadion til "FORT SKEDSMO". Et fort der ingen kan slå oss! Sammen!

MØT OPP MANDAG 21.APRIL KL. 1400 OG SE SKEDSMO - NTNUI PÅ SKEDSMO STADION - SERIESTART 3.DIVISJON 2014 - NÅ SKAL DET SPILLES OM POENG - VEIEN TILBAKE TIL TOPPEN STARTER NÅ!