SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Skedsmo A-lag/rekrutt er i siget og plukker poeng!

Skedsmo A-lag/rekrutt er i siget og plukker poeng!

Skedsmo A-lag/rekrutt er i siget og plukker poeng!

Flisbyen fikk kjørt seg mot Skedsmo 2 og tape 0-1 på hjemmebane

Rekruttlaget herrer i 4.divisjon har virkelig fått opp dampen og leverer seire på løpende bånd.

Foregående lokaloppgjør mot Flisbyen så var også 2.stk 15-16 åringer med og debuterte i seniorfotballen.

Skedsmo rektuttene stilte med både spillere fra A-lag, juniorlag og guttelag i kampen mot Flisbyen på tirsdag.

Det endte med 1-0 til Skedsmo. Rekruttene har begynt å plukke mye poeng i 4.divisjon og jobber seg virkelig oppover tabellen. Matchvinner var Arber Krasniqi.

Det mest interesante med kampen var at vi fikk to debutanter på seniornivå. Sondre Mathiassen og Vetle Martinsen fra guttelaget G16 debuterte.

Sondre startet kampen og fikk 60 min og var nærme scoring.

Vetle Martinsen fikk 30 min og spilte indreløper og kunne fort ha fått et mål og en assist, men slik ble det ikke.

Bra gjennomført av ungguttene. Dette viser at med god innsats så kommer gullerøttene på løpende bånd :)