SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Skedsmo - Byåsen TF 2 1- 2. 10 egenutviklede spillere i troppen!

Gutt 1

Skedsmo - Byåsen TF 2 1- 2. 10 egenutviklede spillere i troppen!

Bookmark and Share
Skedsmo - Byåsen TF 2  1- 2. 10 egenutviklede spillere i troppen!

Her er Marcel Egbele som ballgutt for LSK i seriekamp for noen år siden. Vi gratulerer Marcel med debuten på A-laget. 

Skedsmo fikk et meget ungt og fremadstormende Byåsen lag på besøk på søndag. Det gikk ikke som man hadde forventet!

Nå må spillere, trenere og ledere brette opp ermene, kline til og ønske å vinne fotballkamper. 

Stor glede at Marcel Egbele debuterer fra start på A-laget. Marcel kommer fra egen junior avdeling og klubb.

Det mest gledelige med kampen er totalt: 10. spiller av 14 er Skedsmo gutter. Moro :)

Etter en forfærdelig bortekamp mot Fjellhamar så hadde man forventet et mer sultent og tent lag på Skedsmo stadion på søndag. Det man kanskje ikke var klar over var at Byåsen ikke hadde tatt den lange turen til romerike for noe annet en maksimalt med innsats. 

Før kampen har man bestemt seg for å justere litt på spillestilen til kampen mot Byåsen. Man valgte å gå ut i en skeiv 1-4-4-2 formasjon. Det fungerte forsåvidt greit nok, men det hjelper ikke hvis ikke alle spillerne som er ute på banen har den samme innstillingen. 

Vi starter kampen på en OK - måte - selv om jeg personlig synes Byåsen spiller tidvis meget god og attraktiv fotball, selv om det ikke blir det helt store av det i første omgang. 

Vi går opp i ledelsen ved Hiwa Poor og styrer kampen kontrollert inn til pause. Vi kunne fint ha fått med oss 1 eller 2 mål inn til pause, men Byåsen kunne også hatt med seg minst 1. straffespark. 

2. omgang starter med at Byåsen har bestemt seg for at denne kampen skal vi vinne. Og det gjør men ved å spille direkte, aggressivt og intensivt. De gir oss ikke rom til å spille og er på hugget i hele 2. omgang. Byåsen gjør 2 flotte mål og dermed er kampen snudd. Etter målene klarer Skedsmo aldri helt å komme inn i kampen, selv om vi er nærmere et par store sjanser så blir det aldri helt farlig. 

Neste kamp er lokaloppgjør mot Gjerdrum tirsdag 20. mai på bortebane. Synd at Simen Rustadbakken fikk rødt kort mot Byåsen og er da ikke tilgjengelig til denne kampen mot gamle lagkamerater fra Gjerdrum. 

Laget mot Byåsen

Stefan H

Glenn S - Jonas F - Kristoffer L - Marcel E

Kenneth S - Simen R - Hiwa P - Sander W

Arber K - Erfan K

Benken: Eivind B, Lars Marius J, Niklas L.