SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Skedsmo FK 2001 G13 tok sølv i Nordea elite-cup

Skedsmo FK 2001 G13 tok sølv i Nordea elite-cup

Skedsmo FK 2001 G13 tok sølv i Nordea elite-cup

Skedsmo gutter 13 treningsgruppe 1 deltok på Nesodden i Nordea elite-cup og det gikk meget bra.

Vinnerkulturen er i ferd med å skapes på korset.

Vi fikk også i år en hyggelig opplevelse på Nordea Elite Cup på Nesodden. G 13 laget til Skedmo viste en fantastik innsats i både semi finale og finale kampen. Etter en semifinale som inneholdt det meste med straffe, rødt kort og utvisning og straffesparkkonkurranse ,og møte i dommerutvalget for å diskutere karantene reglene, kan det ikke bli mer spennende.  Vi møtte et godt  Ready lag, faktisk  et sammensatt lag med spillere fra  Ready og Vestre Aker, som gav oss god motstand. Veldig morsomt å se samholdet mellom gutta under straffespark konkurransen. Skjønner at flere at gutta hadde sommerfugler i magen, men med godt plasserte straffer og en herlig redning tok vi oss videre til en fortjent finaleplass.

I finalen møtte vi et omtalt Bærumsløkka lag som var flinke til å bevege seg og vi slet med å skape de store sjansene. Innsatsen derimot var høy og veldig ofte så slår innsatsen ut talentet. Også denne kampen gikk til straffespark konkurranse. Etter den 7 straffen! falt avgjørelsen i vår disfavør. Likevel en flott sølvmedalje  som det er litt gullstøv på hvis dere ser godt etter, for vi var svært nære å klare å vinne turneringen i år også. Uansett Skedsmo G 13 må være stolte av denne prestasjonen. Stort nærmere  gull er det vanskelig å komme. Det er disse øyeblikkene gutta trener flere timer i uken for å oppnå. Slike prestasjoner blir også lagt merke til i . I går kveld var flere av de beste Oslo klubbene på tråden med gratulasjoner og ønske om treningskamper. Ta det med dere. Det blir trolig mer moro å se fram til for både supportere og spillere på G13. Nevner også at det er flere gode spiller fra 02 kullet i klubben som deltok i turneringen og som skal ha sin del av æren til prestasjonen vi oppnådde i går kveld.

Aug_Okt_2013 014