SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Skedsmo FK J98 vant sølv i Kristiansand

Skedsmo FK J98 vant sølv i Kristiansand

Skedsmo FK J98 vant sølv i Kristiansand

Jenter 14 deltok i helgen i Vintercupen i Kr. sand. Laget vant sin gruppe i det innledene gruppespillet.

Kvartfinalen vant vi over Borre. Semifinalen ble tett og meget jevn mot Eidanger og etter full tid stod det 0-0 og likt antall cornere. Det sies at gode lag har litt flaks så derfor vant vi loddtrekningen, noe som også var fullfortjent etter spillets gang. I finalen møtte vi Nordstrand og tapte knepent 0-1 etter å ha dominert store deler av kampen. Litt plaster på såret fikk vi da vår keeper Asrin Ebrahimi ble kåret til finalens beste spiller. Vi drar fra Kristiansand med nye sportslige triumfer og erfaringer i bagasjen. Vi dro sammen med jenter 96 laget og leide oss en egen buss. Dette var meget vellykket og kan på det sterkeste anbefales. Cupen tilbyr et godt sportslig opplegg sammen med noen meget bra sosial aktiviteter for jentene/spillerne.

Bjørn Sandberg

Trener J14

Jenter 96 og jenter 98 deltok i helgen på Vintercupen i Kristiansand. Vi leide oss en buss og dro sammen på tur. Det ble en vellykket tur både sportslig og ikke minst sosialt sett. Vi har heiet på hverandre og ikke minst delt mange erfaringer. Dette er et eksempel på et samarbeid på tvers av aldersgrupper som er gull verdt både for spillerne selv og ikke minst klubben. En dag skal noen av disse jentene spille på samme lag!

Takk for en uforglemmelig tur jenter !

Jan Leirvik, trener J96

Bjørn Sandberg, trener J98