SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Skedsmo FK med ny utstyrsleverandør

Skedsmo FK med ny utstyrsleverandør

Skedsmo FK med ny utstyrsleverandør

Fra 1 januar 2013 vil Legea være Skedsmo FK's nye utstyrsleverandør. Det betyr at drakter, shorts, strømper, treningsklær, fritidsklær mm bestilles gjennom adm. i Skedsmo FK eller på nett shop som vil fungere fra januar. Ett sett av kamp utstyr som drakt, shorts og strømper dekkes i sin helhet av Skedsmo FK.

Skedsmo FK har skrevet en ny samarbeidsavtale med Comet Sport i Lillestrøm. I hovedtrekk går denne ut på at våre medlemmer får 20% på alt som kjøpes i butikken. Vi vil ha klubbkvelder i regi av Comet Sport. På klubbkveldene blir det mulighet for å handle bl.a. fotballsko. Det er inngått en egen avtale med Select på baller. Ballene henter vi ut fra Comet Sport. Skedsmo FK vil også gjøre innkjøp av vester, kjegler oa relevant utstyr hos Comet Sport.

CometSport

Legea klær vil komme til Skedsmo FK med Skedsmo logo, dvs uten trykk av nummer på ryggen. Lagleder/matreriell ansvarlig tar med drakter og ev. treningstøy ned til Comet Sport for trykking. Skedsmo FK. Nummertrykk på drakter dekkes av Skedsmo FK, mens trykk på treningsklær ol må dekkes av den enkelte eller av lagskassen.