SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Skedsmo FK starter med eFotball

Skedsmo FK starter med eFotball

Skedsmo FK starter med eFotball

Skedsmo FK er nå offisielt registrert som en eFotballklubb hos Norges Fotballforund. Dette betyr at vi nå ser etter digitale fotballspillere som skal representere Skedsmo FK i både FIFA22 (EA Sports) og eFootball 2022 (Konami). Første mesterskapet vi skal delta i er Norgesmesterskap i FIFA22 og det er like rundt hjørnet. Skedsmo FK vil ta ut en tropp på 3-4 spillere som skal representere klubben og kjempe mot Norges beste FIFA spillere.

Haris Bhutta vil i Samarbeid med klubben lede efotballaget til Skedsmo FK. Han har selv vært efotballspiller og var på landslaget i 2021. Nå ønsker han å utvikle og hjelpe flere som ønsker å gjøre en god innsats i den digitale fotballen som efotballspiller.

Litt mer praktisk info om NM i FIFA22:
Turneringen spilles på PS4
Alle kampene spilles 1 vs 1 Format
NM vil spilles i modusen online vennskapskamper med 90-totalt lag
Hvordan tar vi ut troppen til Skedsmo eFotball som skal spille Norgesmesterskap ?

Det kommer til å bli kjørt en offline kvalifisering Onsdag 10 November kl 17, informasjon om sted kommer. Dersom det er for mange interesserte spillere kan det hende vi må kjøre 2 kvalik runder der den første blir online. De som ønsker å delta må være medlemmer i Skedsmo FK.

Registrering:
Spillere som ønsker å delta på kvalifiseringen kan sende SMS til Haris Bhutta på mobil 41043995. Her må man skrive litt om sin erfaring med FIFA og sin PSN ID.

Spørsmål og svar:
Dersom noen har spørsmål relatert til FIFA / eFotball kan disse rettes til Haris Bhutta på mobil 41043995.