SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Skedsmo G14 med stor prestasjon i Hamar talentcup

Skedsmo G14 med stor prestasjon i Hamar talentcup

Skedsmo G14 med stor prestasjon i Hamar talentcup

Gjengen er godt fornøyde med en utrolig bra prestasjon.

Skedsmo har et av landets beste G14 lag.

I helgen har det vært avviklet Hamar Talentcup. Denne turneringen er en eliteturnering som samler de aller beste G14 lagene i landet. Skedsmo var i Pulje med Bærum, Ålesund og KFUM Oslo. Resultat: puljevinner med 7 poeng.

1/8 dels finalen ble spilt mot Sogndal og det ble en komfortabel 2-0 seier. I kvartfinalen ble det et spennende lokaloppgjør mot Lillestrøm. Skedsmo var klart best med meget godt en og to touch spill og vant 2-1.

I semifinalen møtte laget Lillehammer. Dette laget tapte vi for i 1/8 dels finale i Adidas cup og revansjelysten var dermed stor. Vi spiller dem ut og vinner fortjent 2-0.

Finalen ble spilt i flomlyset på Briskeby Stadion, Ham Kams flotte hjemmebane. Spente (og litt nervøse) spillere marsjerte inn til Champions Leauge hymnen.

Kampen ble spilt mot Sotra fra Bergen. Dette laget var fysisk større og sterkere enn våre spillere, men vi slutter aldri å spille vårt spill. Ingen av lagene skapte store sjanser og Skedsmo spilte sin første 0-0 kamp i historien.

Finalen be avgjort på myntkast som Sotra dessverre vant. I våre øyne er det to vinnere av denne finalen.

Turneringen har gitt oss tro på at det å utvikle spillere skal være vårt hovedfokus og at resultatene skal komme som en konsekvens av dette.

Finalens beste spiller: Vilde Birkeli. Hun har trent sammen med disse gutta i snart to år og sammen med resten av laget hatt en fantastisk god utvikling. Vilde (14 år) er også tatt ut på Jenter 15 landslaget:)