SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Skedsmo G2002 - Tigere til topps på turnering i Danmark!

Skedsmo G2002 - Tigere til topps på turnering i Danmark!

Skedsmo G2002 - Tigere til topps på turnering i Danmark!

Ett av Skedsmo sine 2002 lag, Tigere, gikk helt til topps i turnering i Danmark i helgen som var. Flotte representanter for klubben.

Cup-gull feires i Danmark

Skedsmo Tiger har i pinsehelgen spilt Slagter Winthers Cup i Hirtshals. Og det var en strålende gjeng med spillere, trenere og foreldre som til slutt så laget gå helt til topps i klasse Gutter 12 år!

Med mye flott Skedsmo-fotball vant laget alle sine kamper i det innledende gruppespillet, og gikk dermed videre til semifinale.

Der møtte vi IK Start fra Sørlandet til flott kamp - som Skedsmo Tigers til slutt vant 4-2. I finalen ventet nok en lag fra Start. I en tett, tempofylt og spennende kamp, hvor Skedsmo Tiger ledet kampen tre ganger, endte det til slutt 3-3 og finalen måtte avgjøres på straffespark konkurranse.

Der var det mange nervøse spillere, og ikke minst trenere og foreldre, som kunne se at gutta gikk seirende ut av den og tok pokalen hjem!

Gratulerer alle sammen!