SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Skedsmo - Gjerdrum 6-1

Gutt 1

Skedsmo - Gjerdrum 6-1

Bookmark and Share
Skedsmo - Gjerdrum 6-1

Tommy var godt fornøyd med sine disipler i går. 

Etter en strålende start på høstsesongen så var vi klare for revansje mot Gjerdrum etter en fryktelig dårlig kamp mot de i vår-sesongen. 

Og en god revansje skulle det virkelig bli!

Etter tap i vår-sesongen mot Gjerdrum var spillere, trenere og støtteapparat klare for å sette naboklubben Gjerdrum skikkelig på plass i går. 

Etter en Ok første omgang sto det 1-1 til pause. Med mer fokus på etablert spill, pasningskvalitet, mer variasjon og ro i spillet, skulle sørge for at vi hevet oss i den andre omgangen. Og det gjorde vi virkelig. 

En fantastisk omgang av Didrik Mostue med hele 5 mål i løpet av kampen, samt 1 mål av Stian Hagen gjør at lystavlen viser 6-1 til slutt. Det var stor forskjell på lagene i andre omgang og det viser vi til gangs. Fantastisk kamp av Didrik som virkelig er på gang med godt spill og mange mål. 

Siden høstsesongen startet så har man plukket 13 poeng av 15 mulig, og det viser at ting virkelig er på gang. Fortsetter vi denne trenden så skal det bli vanskelig å henge med på Skedsmo-toget som kommer rullende i en stor fart. 

På tribunen var det godt voksne mennesker som både støttet og kommenterte kampen i går. Hyggelig å se at 1970 laget er på plass også denne sesongen. 

1970 gutta 2