SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Skedsmo akademiet 2001 på turnering i Hamar

Skedsmo akademiet 2001 på turnering i Hamar

Skedsmo akademiet 2001 på turnering i Hamar

Skedsmo 2001 akademiet G13 reiser til helgen opp til Hamar for å delta på turnering for gutter født 2001.

Her er det lag og motstandere fra hele Norge som dukker opp og Skedsmo skal blant andre møte og kan møte

Viking, Bærum, Vålerenga, Vollen, Bærumsløkka, Asker, Nordstrand, Fyllinsdalen m.flere

Turneringen er meget god og er gode referanser for spillerne i klubben.

Målet er som alltid å få begge lag så langt som mulig og da er kun det å vinne godt nok.

Gutta og trenere gleder seg til å reise opp og presentere Skedsmo på en best mulig møte. I løpet av helgen skal gruppen på 23 spillere og 3.ledere spille 3.innledende kamper, gjennomgå videoanalyse, sluttspill, sosialt,  sove på skole og jakte på jenter :). Moro for unga og moro for voksne med andre ord.

Vi ønsker gjengen lykke til.