SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Skedsmo profil hedret på kretstinget !

Skedsmo profil hedret på kretstinget !

Skedsmo profil hedret på kretstinget !

Kjell Ove Hansen ble på årets kretsting tildelt kretsens krystallball. Kjell ble omtalt på følgende måte:

Prisvinneren kan beskrives som engasjert, dyktig og tydelig. Denne personen startet opp som aktiv i Ullensaker/Kisa i 1972 og spilte på alle nivåer der. Har i tillegg vært aktiv spiller i både Kløfta og Sand.

Ble i 1981 autorisert dommer, dømte i 2.divisjon og assistent i Eliteserien. Fortsatte etter dette som dommerutvikler krets og observatør i 8 år. Har i tillegg vært trener i Skedsmo i 9 år, og også sittet som styreleder i klubben.

Han har også vært en svært viktig bidragsyter i Landslagsskolen som trener forkretslag i 8 år, og gått foran som en sterk og tydelig leder. Han har blant annet trent J2004 kretslaget, som pr d.d. har fått frem 5 landslagsspillere, noe som er fantastisk sterkt.