SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Skjetten - Skedsmo 3-2 - Veien til Ullevål 2014 ble kortvarig!

Skjetten - Skedsmo 3-2 - Veien til Ullevål 2014 ble kortvarig!

Skjetten - Skedsmo 3-2 - Veien til Ullevål 2014 ble kortvarig!

Skedsmo A-lag herrer sin vei mot Ullevål stadion og cupfinale 2014 ble dessverre veldig kortvarig. Etter en intens, direkte og tøff kamp på Skjetten stadion ble Skjetten laget som tok seieren i 1. NM kvalifiseringsrunde.

Skedsmo hadde en klar ambisjon før denne sesongen, komme seg til 1.runde i NM for herrer. Slik gikk det dessverre ikke.

Kampen blir, som spådd på forhånd, en kamp hvor innsats, guts, tæl, engasjement, adrenalin skulle ha stor påvirkning på utfallet av kampen.

Kampen starter med høyt tempo, mange balltap, overganger mot overganger, 2.baller dueller, 1F jobbing pg kriging. Skjetten får definitivt kampen inn i sitt stor og ballen blir spilt mer i luften en ballen er på bakken. Dette gagnet definitivt Skjetten. Skedsmo klarer aldri helt å komme inn i kampen og Skjetten spillerne jobber knallhardt for å opprettholde et godt press på ballfører.

Midtspilt ut i 1.omgang gjør Skjetten mål ved Andreas Bjerkestrand, fullt fortjent ledelse til hjemmelaget. Etter målet fortsetter kampen i det samme sporet, mens vi sakte men sikkert skaper noen små-sjanser på frispark, dødballer og cornere. Rett før slutt av 1.omgang får Skedsmo frispark hvor Erfan Kamali banker ballen i mål. 1-1 til pause.

I garderoben virker både trenere og spillere rolige og alle er klare for å yte mye mer i den andre omgangen. Dessverre skulle det ikke bli enkelt for Skedsmo guttene i den andre omgangen. De første 10.minuttene av kampen så er vi virkelig gode, ballen er nede på bakken, vi skaper kombinasjonsspill, vi får utfordret på press, vi klarer å gjennvinne ball høyere i banen og brette ut spillet. Men etter dette er vi ikke med i det hele tatt. Halvveis ut i 2.omgang florerer det med gule kort, og høy temperatur både på banen og på benken. En av Skedsmo sine trenere blir utvist og like etter blir 2.Skedsmo spillere utvist etter dobbelt gult kort på taklinger og prating. Dette gjør at vi spiller med 9 mot 11 i over 20 min av kampen, og da hjelper det også lite av tidligere Skedsmo spillere Andreas Eriksen og Jonas Kordahl gjør hvert sitt mål og 3-1 til Skjetten. Da blir det tungt.

vi klarer å skape noe små-sjanser mot slutten og får en straffe som Hiwa Poor setter i mål, men utenom dette så blir det lite fremover i banen.

A-laget reiser snart på treningsleir til Tyrkia, og det trenger man for her er det mer en nok å jobbe med. Det må bli konkurranse om plassene på trening og gutta må ha lyst til å vise seg fra sin beste side.

Laget mot Skjetten

Fredrik Widtfeldt