SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Sola skinner, Skedsmo A-lag vinner og Kristoffer Langerud signerer!

Sola skinner, Skedsmo A-lag vinner og Kristoffer Langerud signerer!

Sola skinner, Skedsmo A-lag vinner og Kristoffer Langerud signerer!

Kristoffer Langerud signerer for nye år i klubben og det er vi godt fornøyde med.

For en strålende helg. I dag titter solen frem. Skedsmo A-lag vant 3-1 mot Otterstad og Kristoffer Langerud Signerer for A-laget.

Se referat fra kampen. Helgens treningskamp var mot Ottestad fra Hamar område, dette er et lag som de senere år har ligget på øvre halvdel i 3 div.

Siste møte mot Ottestad i treningskamp var i 2012 og endte 2 – 2 også dette var bortekamp på deres bane HIAS.

Kampen i helgen skulle være starten på en ”viss” form for innkjøring av laget frem mot 1. kvalrunde i NM som er mot Skjetten 22/3.

Oppgavene vi hadde forut for kampen var, på den ene siden vise at vi hadde den defensive strukturen inntakt, og med full forståelse for den enkelte og andres rolle i laget etter lang tids jobbing med det defensive.

Dette var noe vi absolutt klarte å få til med noe behov for mindre justeringer selvfølgelig, og vi ser utrolig bra ut når laget er i balanse. Dette resulterer stort sett i att Ottestad sitt offensive spill gikk mer eller mindre ut på lange oppspill og dueller, samt brudd og overganger på våre feil med ballen i laget.

Det må sies å være betryggende når vi nå har ett større fokus på den offensive delen av spillet i tiden som kommer. Vi har pratet mye i gruppa om å ”ikke begynne på nytt” men bygge videre og ikke minst ta med oss det vi allerede hadde vært igjennom i løpet av oppkjøringen.

På den andre siden og da den offensive delen av spillet,  her hadde vi fokus på rask ballbehandling, vende spillet ofte med klar bredde, samt mer spill mellom midtbanespillere i oppbyggingen for å ikke alltid slå på første bevegelsen i øvre ledd, og som ofte gjør oss forutsigbare i angrep for motstanderen.

Vi har nok mye å gå på i det offensive delen av spillet selv om vi vinner kampen 3 – 1. En variabel kamp for oss i det offensive spillet, men tidvis viser vi også hva som bor i laget, samtidig var vi langt unna det å være gode på målene for kampen.

Enkeltpunkter vi sliter med er:  spiller på oss unødvendige brudd, ofte for smale kanter (utålmodige), noe som gjør at vi må løpe utover for å hente ball, i stedet for å ligge bredt og skjære innover for å bryte ballbanen med retning mot mål i bakrom, vender spillet alt for lite (generelt dårlig orientering) og bygger som regel opp angrepet på den siden vi starter oppbyggingen.

Svake i vurderingen ved oppbygging bakfra om det er klima til å spille oss ut, eller om det beste er å slå den lange for å ta av press og flytte opp laget. Her er vi alt for naive og Ottestad scorer nettopp sitt mål på denne måten ved brudd på spissen av 16m og et flott skudd i motsatt kryss. (det hadde vært lettere å spille seg ut av en telefonkiosk med 8 mann inni J)

Til tross for en ikke alt for god kamp offensivt er det ingen tvil om at Skedsmo er et ball besittende lag, noe som også synes i denne kampen. Vi skaper mange sjanser utenom målene også, Didrik 3 store, Asgeir 1 stor, Farid alene med keeper L, Arber alene med keeper L ,samt 2 offside mål L

Alt i alt en ok kamp fra oss, hvor vi samtidig ser at vi skal jobbe hardt de kommende ukene med vårt offensive spill, og sånn sett er vi i rute før konkurranse sesongen starter J

Positive momenter i kampen er at vi ikke blir satt ut av et tøft spillende og fysisk Ottestad, men hever oss over det og tar krigen som den kommer. J

Ellers skal det nevnes at vi i kamp etter kamp scorer langt oftere på dødballer, noe som ser ut til å fungere bedre enn på mange år, og vil bli en viktig brikke i vårt offensive spill. J

Vil samtidig trekke frem Marcel fra jr laget som scorer sitt første A lags mål i en fysisk tøff kamp, og leverer et flott innhopp. J

Samholdet og positiviteten i laget er fantastisk og er en viktig årsak til at vi ikke mister hode i tøffe kamper som i helgen. J

Laget fra start:

Forsvar: Glenn - Kris - Mostue - Lars Marius

Midtbane: Asgeir – Robert – Kenneth

Angrep: Anthony – Simen – Farid

Mål:

1 – 0 Ottestad 20 min.

1 – 1 Anthony (ass Simen) 32 min.

1 – 2 Langerud (ass Kenneth) 51 min

1 – 3 Marcel (dobbel retur) 88 min

Bytter:

Arber inn for Lars Marius 44 min (Skade)

Erfan inn for Simen 55 min

Marcel inn for Kenneth 59 min