SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Sommer er cup - Oppsummering

Sommer er cup - Oppsummering

Sommer er cup - Oppsummering

Hittil har 22 lag fra Skedsmo vært på tur, de aller fleste til Dana Cup.

Jenter og gutter har fyllt opp klasserom, gymsaler, samt ett og annet hotellrom, med svett treningstøy, madrasser, slippers, sorger og gleder.

Skedsmo, sommerens klubb

Heldigvis mest av det siste.

For innsatsen har vært imponerende på alle nivåer. I A og B sluttspill, på sidelinjen og på fritiden.

Av 22 lag har 9 lag kvalifisert seg for A sluttspill. To unna halvparten.

Og Skedsmo ble totalt tredje beste klubb i Dana Cup.

Fra en rikholdig liste av høydepunkter tar vi med noen.

Skedsmo 5 i G15. Ja, lag fem. Hvilken annen klubb stiller med fem lag i en klasse egentlig ?

Når så det samme lag fem banker til med å slå den lokale klubben Skibsby Højene i gruppespillet, er vi bare imponert.

Det er små marginer i cup. Det fikk J19 erfare. Klar gruppespill-seier, og i 1/16 finalen ventet solide Kolbotn. Våre jenter matcher dem, men taper i den påfølgende straffespark-konkurransen. Kolbotn vant senere hele klassen.  Vel blåst likevel jenter.

G14 stilte i Gothia Cup. Gikk til 1/8 dels finalen  uten å slippe inn mål, i det som kanskje er cupen med den tøffeste deltagelsen.
På veien ble bl.a  klassefavoritt ACBB Paris overvunnet. I 1/8 finalen ble det stopp. Men likevel: Beste norske klubb i sin klasse. Gratulerer!

Keeperene. Vi har en imponerende rekke unge keepere.
Flere redningsprosenter på 50 og over i straffespark-konkurranse vitner om solid psyke og gode ferdigheter.

Straffer er reddet i normalt spill også. Baller plukket i feltet med stor autoritet, og en mot en situasjoner vunnet.
Det ser lyst ut på keepersiden.

Rosinen i pølsa til slutt. G13 vinner sin klasse i stor stil. Selv om to av seirene er med ett mål er det ingen små marginer spillemessig.
Vi er minst ett hakk bedre i alle matchene. Total målforskjell 42-2 sier i grunnen ganske mye.
Martin Hemstad ble kåret til finalens beste spiller. Gratulerer til laget, til trenerene, til støtteapparatet, til Martin og til hele klubben. Dette var moro.

Sjekk også arrangørens finale-referat: