SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Spar penger samtidig som du ikke fryser rumpa av deg. Bytt til idretsstrøm!

Spar penger samtidig som du ikke fryser rumpa av deg. Bytt til idretsstrøm!

Spar penger samtidig som du ikke fryser rumpa av deg. Bytt til idretsstrøm!

Husk at det er mye å spare på strøm nå i de kaldeste periodene av året. Nå begynner det å snike seg opp mot minus - 20 og da er det greit å spare noen kroner.

Men ikke glem å holde humøret oppe.

Vi i administrasjon og styret jobber hardt for å kunne tilby et best mulig tilbud til våre barn og unge.

Dere som medlemmer er i så måte en viktig del for å få dette til, og det setter vi utrolig stor pris på!
Skedsmo FK er klubben i vårt hjerte og det er for oss alle godt å se at vi klarer å legge til rette for så mange barn og unge,
og at vi har så mange som bidrar inn til klubben både som sponsor, medlem og med dugnadsinnsats!

For å bestille, send sms «kti Skedsmo FK» til 02006 så ordner Kraftinor resten.
Ta prissjekken her for å se om du sparer noe: http://www.krafttilidretten.no/article/ta-en-prissjekk

Hvis mange gjør dette, snakker vi om store forutsigbare inntekter, samtidig som at du som strømkunde kan spare penger.

Vi vil med jevne mellomrom sende ut ny informasjon om dette.