SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Sponsorer til sesongprogrammet for 2014

Sponsorer til sesongprogrammet for 2014

Årets utgave

I disse dager tar alle spillerne lagbilder til sesongprogrammet. Vi har planer om at sesongprogrammet skal være ute i hver postkasse på Skedsmokorset og omegn før 17 mai. Vi trenger annonsører i sesongprogrammet. Kjenner noen til firmaer som ønsker å støtte eller ser en god måte å profilering sitt firma gjennom sesongprogrammet ta kontakt med jol@skedsmofk.no

Hei

Nå nærmer vi oss produksjon av sesongens sesongprogram. Vi skal ta lagbilder og enkeltbilder de 2 neste ukene. Sesongprogrammet vil i mai bli delt ut i samtlige postkasser på Skedsmokorset. Dette blir en god mulighet for ditt firma til å profilere dere på Skedsmokorset. Opplaget ca. 5500 og sesongheftet produseres i A5 format.

Dersom dere ønsker en halv side eller en side i sesongprogrammet vil det bli en god støtte til Skedsmo FK.  Prisen er Kr. 4 000,- for en halvside og Kr. 6 000 for en helside. Dere må produsere det dere ønsker selv ev gi beskjed hva dere ønsker av innhold. Jeg trenger dette senest 10 april.

Ta kontakt dersom det skulle være spørsmålJ

Jørn Ove Lunder

Skedsmo Fotballklubb