SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Sportslig organisering på plass!

Sportslig organisering på plass!

Sportslig organisering på plass!

Nå er den nye organiseringen på plass og det er nå jobben begynner med nye treninger, nye kamper og spillere som skal utvikle seg.

Det har vært jobbet mye frem og tilbake på hvordan den sportslige organiseringen skal se ut. Nå har man landet på en spennende løsning for 2014 sesongen.

Noen mennesker er nye, mens andre er borte. Noen har fått nye roller som man den kommende sesongen skal se på og se hvordan fungerer for klubben.

Skedsmo Fotballklubb har omorganisert seg for å kvalitetssikre at medlemmer, trenere, foresatte og spillere får et så godt tilbud som mulig.

Vedlagt er et overodnet bilde av hvordan organiseringen ser ut. Under kan man se de overordnede rollene:

Klubbens sportslige leder: Jonny Sørensen - styreleder

Sportsjef Skedsmo FK: Jørn Ove Lunder

Sportslig leder- og trenerutvikler U6-G15 (og bredde 13-19): Kim Andre Pedersen

Spillerutvikler 15-A-lag: Fredrik Eltoft

J13-Damelaget: Arne Jappe og Jan Leirvik

Keeperansvarlig: XXX

Hovedtrener elite A-lag til 16: Tommy Stovner

Trenerforum elite: Tommy Stovner (19 og 16): Tommy Stovner

Disse rollene skal representere Sportslig Utvalg sammen med representanter fra styret.