SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Status for noen av lagene våre etter dag 2 med innledende kamper

Status for noen av lagene våre etter dag 2 med innledende kamper

Status for noen av lagene våre etter dag 2 med innledende kamper

Fra i dag, torsdag, har vi følgende lag i A- sluttspillet:

G19, G16, G15 1, G14 1, G14 3, G12, J17 1, J15

Og følgende spiller i B-sluttspillet:

J17 2, G14 2, G14 4, J14, G15 2, G15 3

J14:

Siste kamp i innledende var mot Frøya. Etter litt svake kamper i går, hevet jentene seg og scoret raskt et mål. Jentene vant fortjent 3-0.

G12:

Med dagens seier er 7'er laget klar for A-sluttspill! Det var målet til gutta å klare å komme seg til A-finalene.Stor stemning blant foreldre og trenere da vi satte inn 1-0 halvveis ut i andre omgang. Og det var svært fortjent da Brage Skaret fikk stjernetreff fra 15, 16 meter og ballen suste inn via stolpen.Minuttet etter var det Niklas Rugås som dro en herlig Zidane-finte og kom alene med keeper. Rolig og kontrollert satte han inn 2-0, og vi var klare for avansement.I morgen venter et målfarlig dansk lag som har herjet i gruppespillet, men både vi og gutta gleder oss, og møter med senka skuldre til nok en kamp i solsteiken.

G14 1:

3. kamp for G14 I gruppespillet stod for tur.

Gutta var nok litt spente, ettersom laget de skulle møte hadde hatt 2 jevne kamper. Gneist 2 hadde før de møtte Skedsmo vunnet 1-0 mot Donn, og tapt 0-2 for Saku Sporting.

En sein ettermiddag, etter en lang og varm dag gjorde at alle tilskuere også var nervøse på hvordan dette skulle gå.

Kampen startet med et smell, gutta gikk rett i angrep og det gikk ikke lange tiden før det sto 1-0, med dette var standaren satt.

Energi og spilleglede slo ut i full blomst i første omgang, og når dommeren blåste for 1’ste omgang sto det 5-0 til Skedsmo.

Ikke mye spenning igen i andre omgang, men gutta ville vise seg frem og spilte en like bra omgang, og slutt resultatet 9-0 var ikke et mål for lite.

Målene denne gangen ble scoret av følgende spillere,

Alex hadde både gjennomløpninger, halv volly og heading og ga seg ikke før han hadde puttet 4!

Daniel knallet inn 2 vakre goaler!

Ardian  ville vise at ikke han var noe dårligere og hadde 2 lekkerbisker.

Brage kom inn i andre omgang og hadde et raid han avsluttet med et hardt skudd i hjørnet.

Når dette er sagt fungerte hele linja.

Det vises blandt annet ved at Skedsmo 1 er det eneste G-14 laget i gruppespillet  som IKKE har sluppet inn mål.

En knall sterk midtbane er et gått forsvar og angrep, spesielt når den er så agressiv og presis i pasningsspillet.

Gruppevinnere!

Nå venter Piteå fra Sverige i 32 dels finalen.

G14 2:

Kampen var et stort gjesp, endte 0-0 og gutta havnet i B-sluttspill. Litt synd -  for gutta spiller vanligvis veldig bra fotball og er svært gode representanter for den måten Skedsmo ønsker å spille fotball på.

G14 3 og 4:

Stor dag for treningsgruppe 2 i dag;

Skedsmo 3 vant sin pulje og er klar for 32-dels finale i A-sluttspillet mot Tiller IL i morgen etter at de slo Nymark 3-1 i en spennende kamp i dag. Det er ikke ofte et tredje lag blir puljevinner i Dana Cup (har det skjedd før?)

Skedsmo 4 har spilt to kamper i dag, og i begge kampene viste guttene klar framgang men det ble dessverre to tap. I den første mot 1. divisjonslaget  Søgne (!!) ble det et knepent 0-1 tap. Varegg Sandvigen ble dessverre også for sterke i kveldskampen der kampen endte 0 - 3.  I morgen tidlig blir det 64-dels finale i B-sluttspillet mot Freidig SPK. Vi er optimister.

Dag2_5