SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / Svein Pettersen slutter som hovedtrener A-lag

Svein Pettersen slutter som hovedtrener A-lag

Skedsmo FK har denne uken valgt å løse Svein Pettersen fra sin kontrakt som klubben A-trener.

Se mer informasjon på LES MER.

Styret har gått til dette drastiske skritt etter en evaluering av følgende punkter:

•             Klubbens utsatte posisjon i 2 div avd 4.

•             Klubbens ambisjoner videre.

•             Hvilke tiltak kan på kort sikt skape en positiv endring på våre resultater.

Svein Pettersen har lang fartstid i SFK og vi gjør denne endringen med tungt hjerte. Svein har vært en kontinuitets bærer og sterk fagperson i vår klubb over mange år, og har gitt betydelige bidrag til klubbens sportslige fremganger de senere årene. Seniorstallen har i 2013 vært utsatt for svært mange skader, uheldige situasjoner og marginale poengtap, som igjen har gjort vår første sesong i 2 divisjon til en utfordrende reise for spillere, ledere og klubb. Styret vil presisere at hovedtrener på ingen måte er eneansvarlig for denne sesongens manglende resultater, men når klubben nå har valgt å endre, så er dette ett resultat av vurderingen om kortsiktig endring kun kan skje ved bytte av trener på de få kamper som gjenstår av sesongen.

Vi ønsker å takke Svein Pettersen for sin tilstedeværelse, innsats, glede, positivitet, sorger, frustrasjoner og alt det andre vi har hatt sammen gjennom disse årene.

Ytterligere informasjon rundt dette kan fåes fra undertegnede.

Styreleder Skedsmo Fotballklubb

Jonny Sørensen